Το Ηράκλειο έστειλε μήνυμα συνεργασίας και αλλαγής

0

Την αισιοδοξία του πως οι κάτοικοι του Δήμου Ηρακλείου Αττικής θα τον εμπιστευτούν ξανά και θα του δώσουν και πάλι την εντολή να διοικήσει το Δήμο εξέφρασε ο πρώην Δήμαρχος της πόλης και εκ νέου υποψήφιος με την ΑΚΕΠ κ. Παντελής Βλασσόπουλος στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού, που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, το βράδυ της Πέμπτης 23 Μαΐου.

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη, για τη συμμετοχή, για όλα αυτά που μας έφεραν μαζί μέχρι εδώ… για ένα ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», με αυτά τα λόγια και παρουσία εκατοντάδων πολιτών που προέρχονταν από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και πολιτικούς χώρους, ο Παντελής Βλασσόπουλος, φανερά συγκινημένος από την ανταπόκριση των συνδημοτών του, ξεκίνησε την ομιλία του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νυν δημοτική αρχή, τονίζοντας ότι είναι μια διοίκηση χωρίς στρατηγική και όραμα, έδωσε έμφαση στην προηγούμενη θητεία του (2011 – 2014), παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού και έκλεισε τονίζοντας την σπουδαιότητα της συνεργασίας με τον Γιώργο Μαστοράκο.


Με τη σειρά του ο μέντορας της πολιτικής, ο οποίος άφησε τα μοναδικά και μεγαλύτερα εμβληματικά έργα στο δήμο Ηρακλείου Αττικής, Γιώργος Μαστοράκος, μίλησε για μια αληθινή συνεργασία η οποία τίθεται στην κρίση των δημοτών και τόνισε πως είναι η κατάλληλη στιγμή για το Ηράκλειο να αποκτήσει επιτέλους μια σοβαρή και αξιοπρεπή διοίκηση που θα πάει την πόλη μπροστά.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας, και εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων, παρουσιάστηκαν οι 50 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης.

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.