Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Σε ευχάριστο κλίμα η συνάντηση φίλων της παράταξης του Γ. Παπαδημητρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε γιορτή ενότητας και χαράς εξελίχθηκε η πρώτη δημόσια συνάντηση φίλων του επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο Μαζί” και υποψηφίου Δημάρχου κ. Γιώργου Παπαδημητρίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022, σε γνωστό καφέ της Κεντρικής Πλατείας του Ηρακλείου Αττικής.

Μια εκδήλωση στην οποία κυριάρχησαν ενωτικά μηνύματα, παρουσία προσωπικοτήτων από όλο το δημοκρατικό πολιτικό φάσμα, καθώς και αρκετών εργαζόμενων στο δήμο Ηρακλείου.

 

Ο κ. Παπαδημητρίου στον σύντομο χαιρετισμό του προς τους/στις παριστάμενους/νες, μίλησε με πνεύμα ενότητας, σεβασμού και ευγένειας, απευθύνοντας κάλεσμα συνεργασίας και συστράτευσης σε όλους τους πολίτες που πιστεύουν “σε μια πόλη πιο δημοκρατική, πιο πράσινη, πιο καθαρή, πιο ευπρεπισμένη, πιο πολιτισμένη”, ενώ δεν έκρυψε και την έκπληξή του για την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο π. Δήμαρχος, κ. Παντελής Βλασσόπουλος, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την συνεργασία των δύο Παρατάξεων, με κριτήριο την αγάπη τους για την πόλη, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και με στόχο ένα καλύτερο Ηράκλειο.

Ευχάριστη νότα της βραδιάς αποτέλεσε και η παρουσία του γνωστού τραγουδιστή, Θάνου Καλλίρη, που προσέδωσε στη συνάντηση καλλιτεχνική απόχρωση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ