Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Ερώτηση για το θερινό camp Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας από την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας αναφέρει ότι έχει γίνει δέκτης ανησυχιών και ερωτημάτων από συλλόγους γονέων μέλη της και πολλούς γονείς αναφορικά με το Θερινό Camp του Δήμου, για το οποίο δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση για τη διεξαγωγή του.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων έχει απευθύνει το παρακάτω σχετικό ερώτημα στην Δημοτική Αρχή από τις 26 Μάϊου, στο οποίο δεν έχουμε λάβει απάντηση παρότι έχουν περάσει σχεδόν 10 ημέρες.

Δεν ζητάμε απλά απάντηση στην Ένωση, ζητάμε να υπάρξει άμεσα υπεύθυνη επίσημη ενημερωτική ανακοίνωση του Δήμου προς τους γονείς για την πραγματοποίηση και τις λεπτομέρειες του προγράμματος ώστε να πάψει η ανασφάλεια που έχει δημιουργηθεί και να μπορέσουν να κάνουν οι οικογένειες τον προγραμματισμό τους.
…………………..

ΑΠ: 55

Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα, 26-Μαϊ-22

Προς: κ. Σπύρο Μπερδέση, Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημ.Υγείας και Δημοτικής Αστυνομίας

Θέμα: Θερινό πρόγραμμα Ημερήσιας Αθλητικής & Δημιουργικής απασχόλησης παιδιών

Κύριε Μπερδέση

Θέλουμε να σας μεταφέρουμε ότι έχουμε γίνει δέκτες ανησυχιών που μας έχουν εκφράσει Σύλλογοι Γονέων μέλη της Ενωσης αλλά και μεμονωμένοι γονείς αναφορικά με το Θερινό πρόγραμμα Ημερήσιας Αθλητικής & Δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (summer camp) που παραδοσιακά διοργανώνεται από το Δήμο σε σχολεία της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Πρόκειται για ένα θέμα που απασχολεί έντονα τους περισσότερους γονείς.

Το γεγονός ότι ήδη κυκλοφορούν στο Δήμο διαφημιστικά για ιδιωτικά camp, που προϋποθέτουν σημαντική οικονομική επιβάρυνση για τις οικογένειες, ενώ δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση εκ μέρους του Δήμου επιτείνει την ανησυχία.

Σημειώνουμε ότι τέτοιες μέρες το 2019 (24/5) έληγε η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων και το 2021 αρχές (3) Ιούνη είχε εγκριθεί το πρόγραμμα από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Παρακαλούμε για την συγκεκριμένη ενημέρωσή σας για το που βρίσκεται το θέμα και πότε θα προχωρήσει ο Δήμος σε σχετική ανακοίνωση, ώστε να μπορούμε να δίνουμε έγκυρες απαντήσεις σε σχετικά ερωτήματα που δεχόμαστε.”

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ