Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Διαδικτυακή διαβούλευση για τη Δημοτική Συγκοινωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στη διαδικτυακή διαβούλευση για τη Δημοτική Συγκοινωνία, καταθέτοντας τις απόψεις και τις προτάσεις τους, με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου.

Η διαβούλευση διεξάγεται από την Τετάρτη 8 Ιουνίου έως και την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022.
Για πρώτη φορά, δίνεται στους πολίτες η δυνατότητα να συμμετέχουν σε διαβούλευση εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους τηλέφωνο ή τον υπολογιστή τους, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Novoville.
Οι πολίτες μπορούν να συμμετέχουν στη διαβούλευση ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:
● Novoville Webchat: https://bit.ly/DimSugkoinwniaWeb
● Facebook Messenger: https://bit.ly/DimSugkoinwniaMsgr
Στόχος του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας είναι να αξιοποιήσει τις νέες τεχνολογίες και όλα τα διαθέσιμα ψηφιακά μέσα, ώστε να διευκολύνει τον ενεργό ρόλο των δημοτών στη διαμόρφωση των αποφάσεων της δημοτικής αρχής.
Το ερωτηματολόγιο διερευνά το βαθμό ικανοποίησης των πολιτών από τη Δημοτική Συγκοινωνία, τη συχνότητα και τους λόγους μετακίνησής τους με τη Δημοτική Συγκοινωνία, τα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν, καθώς και τα σχόλια ή τις παρατηρήσεις τους για τη βελτίωση της Δημοτικής Συγκοινωνίας.
Σημειώνεται ότι το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και τα δεδομένα που θα συλλεχθούν θα χρησιμοποιηθούν για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με τη Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ