Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα eTwinning: Το 12ο Δημοτικό Ηρακλείου Αττικής αναδεικνύει τους νέους συγγραφείς του!

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι μαθητές των τμημάτων ΣΤ1 και ΣΤ2 (σχολικό έτος 2021-22) του 12ου Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning με τίτλο “YOUNG WRITERS ” (“Νέοι συγγραφείς ”).

Το σχολείο συμμετέχει στο πρόγραμμα μαζί με σχολεία από τη Φιλανδία, την Πολωνία, την Τσεχία, την Ουκρανία και την Τουρκία .

Το πρόγραμμα υλοποιείται το σχολικό έτος 2021-2022 στα πλαίσια των μαθημάτων της Αγγλικής Γλώσσας και της Μουσικής και έχει στόχο την εξάσκηση των μαθητών στην Αγγλική γλώσσα με δημιουργικό και βιωματικό τρόπο την επικοινωνία με τον πολιτισμό και τα έθιμα άλλων χωρών , την συνεργασία ,την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των μαθητών μας αλλά ταυτόχρονα και των επικοινωνιακών και κοινωνικών δεξιοτήτων τους.

“Για τα Χριστούγεννα δημιουργήσαμε στην κεντρική είσοδο του σχολείου μας μια αφίσα με Χριστουγεννιάτικα eTwinning ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης και eTwinning ξωτικά από τις χώρες των συνεργαζόμενων σχολείων.

Ευχαριστούμε πολύ τα συνεργαζόμενα σχολεία ,τον Διευθυντή του σχολείου μας κ. Αθανάσιο Μήνα και τον υποδιευθυντή κ. Τσόλη Κωνσταντίνο για την ενθάρρυνση και την υποστήριξή τους στην υλοποίηση της δράσης.”, αναφέρει σχετικά η Χρυσούλα Ταμπάκη, Υπεύθυνη προγράμματος και Εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας (ΠΕ06).

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ