Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Εξοπλισμένα με επιπλέον self test τα σχολεία σε Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιπλέον self test εξοπλίζει τα σχολεία του ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με αφορμή το άνοιγμά τους μετά την περίοδο των εορτών.

Κατόπιν επικοινωνίας του Αντιδημάρχου Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Τάσου Κωνσταντινίδη με διευθυντές σχολείων της πόλης, τα σχολεία  έχουν προμηθευτεί από τις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης αριθμό self test για την κάλυψη ελλείψεων που τυχόν παρουσιαστούν.

Επιπλέον με απόφαση της Δημοτικής Αρχής και με τις άμεσες ενέργειες των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών, Πάρι Βεντήρη και Γιώργου Κεραμιδά, οι Σχολικές Επιτροπές προμηθεύτηκαν επιπλέον ικανό αριθμό self test για την αντιμετώπιση τυχόν αναγκών που θα προκύψουν στις σχολικές μονάδες και δεν μπορούν να καλυφθούν με τα τεστ που έχουν ήδη τα σχολεία!

Σημειώνουμε ότι οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών και το Τμήμα Παιδείας είναι “επί ποδός” για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων αναγκών.

“Στεκόμαστε δίπλα στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της πόλης μας με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτουμε.”, καταλήγει η ενημέρωση του Δήμου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ