Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δ.Σ. Ηρακλείου Αττικής: Ξανά στο “τιμόνι” του Προεδρείου ο Γ. Πέτρου – Αναλυτικά τα αποτελέσματα των δημαιρεσιών

Δημοσιεύθηκε

στις

Το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Αττικής, καθώς και τα νέα μέλη των δημοτικών επιτροπών εξέλεξαν οι δημοτικοί σύμβουλοι στις καθιερωμένες «δημαιρεσίες» που λαμβάνουν χώρα, παραδοσιακά, στη μέση της κάθε δημαρχιακής θητείας.

Στην θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου επανεξελέγη ο σύμβουλος της πλειοψηφίας, Γιώργος Πέτρου, ενώ ως αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Μιλτιάδης Βαφειαδάκης από την μείζονα μειοψηφία. Γραμματέας του ΔΣ επανεξελέγη από την ελάσσονα μειοψηφία η Κατερίνα Ασημακοπούλου.

Και οι τρεις υποψήφιοι εξελέγησαν με την πρώτη ψηφοφορία κάθε γύρου – ένας γύρος, αντίστοιχα, για κάθε θέση – με τον Γιώργο Πέτρου να λαμβάνει 17 ψήφους υπέρ και 12 λευκά, τον Μίλτο Βαφειαδάκη 22 υπέρ και 7 λευκά και την Κατερίνα Ασημακοπούλου 20 υπέρ, 8 λευκά και 1 άκυρο ψηφοδέλτιο.

Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν από την πλευρά της δημοτικής αρχής η Έφη Κανλή, ο Γιώργος Πέτρου και η Ασημίνα Παναγιωτακοπούλου, από τη μείζονα μειοψηφία ο Θανάσης Μήνας και από την ελάσσονα ο Γιάννης Φίλανδρος και η Αιμιλία Τζίβα.

 

 

Ανάλογα, στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής από τη δημοτική αρχή ο Δημήτρης Τσεκούρας, ο Νίκος Σπυρόπουλος και η Μαίρη Ιγγλέση, από τη μείζονα μειοψηφία ο Δημήτρης Τσαπραζλής και από την ελάσσονα ο Γιάννης Κεσκινίδης και η Φάνη Βελλίδου.

Τα υπολειπόμενα μέλη των δύο δημοτικών επιτροπών, πρόεδροι και από δύο, αντίστοιχα, αντιδήμαρχοι οι οποίοι δεν εκλέγονται αλλά ορίζονται από το δήμαρχο σύμφωνα με το Νόμο, θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

 

 

 

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, που μέχρι σήμερα υπηρέτησαν με ζήλο και στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και στις δημοτικές επιτροπές συμβάλλοντας καταλυτικά στο να κάνουμε έργο στην πόλη μας. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και σε εκείνους που εκλέχτηκαν για να συνεχίσουν εφεξής να στελεχώνουν τις εν λόγω θέσεις. Μαζί, με ακόμα περισσότερη όρεξη και διάθεση για δουλειά, θα κάνουμε το Ηράκλειο πόλη που αξίζει να ζεις», το σχόλιο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ