Ελάτε στην παρέα μας

Περιστερίου

Δήμος Περιστερίου: Δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε ασθενείς με καρκίνο

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μήνυμά του, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης προς τους συμπολίτες του, υπογραμμίζει τα εξής:

«Όταν σας υποσχέθηκα μια νέα αντίληψη Δημάρχου, που θα σκύβει πάνω από τα προβλήματα της καθημερινότητας, είχα πλήρη επίγνωση πως το χρέος κάθε δημοτικής αρχής είναι να είναι δίπλα στον πολίτη, σε κάθε πρόβλημά του.

Αυτά τα 20 χρόνια μαζί πετύχαμε πολλά και σε καθημερινή βάση αλλάζουμε την πόλη μας προς το καλύτερο. Είναι πλέον γνωστό και εκτός των ορίων της πόλης μας, ότι το Περιστέρι είναι μια σύγχρονη, αλληλέγγυα και φιλάδελφη πόλη, μια πόλη γνωστή για τα κοινωνικά αντανακλαστικά της.
Δύσκολα θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάποιο από τα έργα που μαζί εμπνευστήκαμε, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε γνωρίζοντας τις άπειρες εργατοώρες που επενδύθηκαν σε κάθε στάδιο κάθε έργου της πόλης μας.

Σήμερα όμως θα κάνω μια εξαίρεση γιατί αυτό που ανακοινώνουμε μας κάνει όλους ακόμα πιο υπερήφανους για την πόλη μας.
Σήμερα ανακοινώνουμε πως ο Δήμος μας σύντομα θα ξεκινήσει να προσφέρει δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε συνδημότες μας ασθενείς με Καρκίνο και στις οικογένειές τους. Στην προσπάθεια των ασθενών να ανταποκριθούν στις αλλαγές και τις δυσκολίες που επιφέρει η νόσος σε συναισθηματικό και πρακτικό επίπεδο οφείλουμε να είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες και να μοιραστούμε με τους δημότες μας τον αγώνα που δίνουν. Έναν αγώνα ηρωικό που φέρνει τους ίδιους και τους οικείους τους στα όρια της ανθρώπινης αντοχής».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ