Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Προτάσεις για την αναβάθμιση της τοπικής αγοράς

Δημοσιεύθηκε

στις


Η δημοτική κίνηση Ιλίου «Αλληλέγγυα Πόλη» τοποθετήθηκε κατά της διοργάνωσης της «Λευκής Νύχτας» ζητώντας «να σταματήσουμε να κρύβουμε το πρόβλημα της πτώσης της αγοράς πίσω από φιέστες και ας το αντιμετωπίσουμε ουσιαστικά, μια για πάντα».
Επίσης, έκανε τις παρακάτω προτάσεις για την βελτίωση της τοπικής αγοράς:
– Μείωση των δημοτικών τελών σε όλες τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις της πόλης.
– Σύνδεση των συνοικιών της περιφέρειας του Ιλίου μεταξύ τους αλλά και με το κέντρο με τη χρήση δημοτικής συγκοινωνίας, ώστε να διευκολύνονται οι πολίτες στη μετακίνησή τους και να πάψει πλέον αυτό να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για αγορές εντός της πόλης.
– Διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας (Παλατιανή, Αγ. Νικόλαο, Αγ. Φανούριο, Ζωοδόχου Πηγή, Μιχελή, Ραδιοφωνία, Κέντρο – Ρίμινι) σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, κατά τη διάρκεια του εθνικού ωραρίου, ώστε να στηριχθούν και τα καταστήματα του κέντρου αλλά και αυτά που εδρεύουν εκτός του κέντρου.
– Σχεδιασμός και εκπόνηση μιας καμπάνιας προώθησης της τοπικής αγοράς, όπως αυτή που έχει ήδη παρουσιάσει ο Εμπορικός Σύλλογος Ιλίου, υπό τον τίτλο «Μένω Ίλιον – Ψωνίζω Ίλιον».
– Χορήγηση μιας «Κάρτας Δημότη» με την επίδειξη της οποίας, θα επωφελούνται οι συμπολίτες μας από εκπτώσεις στα καταστήματα του Δήμου Ιλίου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ