Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Προτάσεις για καλύτερη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση

Δημοσιεύθηκε

στις


Να μην αντιμετωπίζονται οι δημότες του Χαϊδαρίου σαν επιβάτες «δεύτερης κατηγορίας» και να δοθεί άμεσα τέλος στην ταλαιπωρία που υφίστανται καθημερινά όσοι  ρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ζήτησε ο κ. Βαγγέλης Ντηνιακός, επικεφαλής της παράταξης «Χαϊδάρι Ξανά», στον ανοιχτό διάλογο με εκπροσώπους του ΟΑΣΑ που  πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο κ. Ντηνιακός και μέλη της παράταξης «Χαϊδάρι ξανά» κατέθεσαν συγκεκριμένες προτάσεις προκειμένου το Χαϊδάρι να αποκτήσει ολοκληρωμένη σύνδεση με τους όμορους σταθμούς του Μετρό, το κέντρο της Αθήνας και τον Πειραιά και η εξυπηρέτηση των επιβατών να γίνεται σύντομα και λειτουργικά από και προς όλες τις γειτονιές της περιοχής μας.
Ο κ. Ντηνιακός ζήτησε την αναβάθμιση των παρεχόμενων από τον ΟΑΣΑ υπηρεσιών προς του δημότες του Χαϊδαρίου με την υλοποίηση και εφαρμογή συγκεκριμένων προτάσεων όπως:
– Καμία περικοπή αλλά αντίθετα πύκνωση των δρομολογίων σε όλες τις γραμμές που εξυπηρετούν την πόλη μας.
– Απευθείας σύνδεση του Χαϊδαρίου με Αθήνα και Πειραιά.
– Δημιουργία κυκλικής γραμμής που θα συνδέει τις περιοχές του Χαϊδαρίου μεταξύ τους και θα καταλήγει στους σταθμού του Μετρό σε Αγία Μαρίνα και Ανθούπολη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ