Ελάτε στην παρέα μας

Περιβάλλον

Περιφέρεια Αττικής: Τηλεδιάσκεψη για όσα απασχολούν τις Εθελοντικές Ομάδες

Δημοσιεύθηκε

στις

Τηλεδιάσκεψη με τις Εθελοντικές Ομάδες της Αττικής διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής.

Η διαδικτυακή συνάντηση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου Εθελοντισμού Ευγενίας Μπαρμπαγιάννη στο πλαίσιο των διαχρονικών τακτικών συναντήσεων του Περιφερειάρχη με τους εθελοντές και σκοπό είχε να εξετασθούν τυχόν προβλήματα που απασχολούν τις Εθελοντικές Ομάδες της Αττικής.

 

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν εκτός του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου Εθελοντισμού Ευγενίας Μπαρμπαγιάννη, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. και Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. Βλάσσης Σιώμος, οι Αντιπεριφερειάρχες Αττικής Βασίλης Κόκκαλης και Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Δήμαρχος Παπάγου- Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, πολλοί Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμων της Αττικής και εκπρόσωποι δεκάδων Εθελοντικών Ομάδων της Αττικής.

Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τις Εθελοντικές Ομάδες της Αττικής προτείναμε λύσεις και ανταλλάξαμε απόψεις, καινοτόμες προτάσεις και καλές πρακτικές εν όψει της επερχόμενης έναρξης της Αντιπυρικής Περιόδου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ