Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετείχε στην περιβαλλοντική εκστρατεία

Δημοσιεύθηκε

στις

Kαθαρισμός της περιοχής μπροστά από το Υπουργείο Παιδείας

Στον καθαρισμό της περιοχής  μπροστά από το Υπουργείο Παιδείας, επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού(Σ.Π.Α.Π), στηρίζοντας την εκστρατεία με τίτλο: «Καθαρίζουμε την Ελλάδα» που πραγματοποιεί ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Ο Δήμος Αμαρουσίου και ο ΣΠΑΠ με τους εργαζόμενους από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, τις υπηρεσίες Πρασίνου και Εξωτερικών Συνεργείων, τους   εργαζόμενους του Συνδέσμου και ομάδα εθελοντών αποψίλωσαν την περιοχή από τα ξηρά χόρτα και απομάκρυναν το απορρίμματα που είχαν συσσωρευθεί, βελτιώνοντας την αισθητική εικόνα της περιοχής.   
Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου  και Πρόεδρο του ΣΠΑΠ κ. Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησαν εκ’ μέρους του Δήμου ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαβούλευσης κ. Στέφανος Τσιπουράκης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και εκ’ μέρους του ΣΠΑΠ ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, Δήμαρχος Βριλησσίων Κώστας Ιωαννίδης. Συμμετείχαν επίσης ο υπεύθυνος του Γραφείου Περιβάλλοντος Δήμου Αμαρουσίου Παντελής Τσιτσιμπάσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής, καθώς και κάτοικοι της περιοχής.
Στο μήνυμα του ο κ. Πατούλης επισημαίνει: « Ο Δήμος Αμαρουσίου και ο ΣΠΑΠ συμμετέχει με τους εργαζόμενους και την ομάδα εθελοντών σε δράσεις και πρωτοβουλίες που βελτιώνουν και ομορφαίνουν το περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Μέσα από τις δράσεις αυτές, επιδιώκουμε παράλληλα με την αναβάθμιση του περιβάλλοντος και την ευαισθητοποίηση των πολιτών, ώστε το εθελοντικό κίνημα  και η οικολογική συνείδηση να βρει περισσότερους μιμητές.»          
 

                       

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ