Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Επιστολή της διοικήτριας του Σισμανογλείου προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ευχαριστίες για την πύκνωση των

δρομολογίων της δημοτικής συγκοινωνίας

Τις θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκφράζει σε επιστολή της η Διοικητής του Σισμανόγλειου Γενικού Νοσοκομείου Αττικής κα Όλγα Οικονόμου για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα της Διοίκησης του νοσοκομείου για πύκνωση των δρομολογίων της γραμμής 30 της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου, προκειμένου να εξυπηρετείται το προσωπικό και οι πολίτες.

Η Δημοτική Αρχή σε μία προσπάθεια να εξυπηρετήσει εργαζόμενους και  ασθενείς από και προς το Σισμανόγλειο Nοσοκομείο, καλύπτοντας τα κενά της δημόσιας αστικής συγκοινωνίας, από τις 17 Αυγούστου προσέθεσε στο ημερήσιο πρόγραμμα δρομολογίων της γραμμής 30 ( Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου – Σισμανόγλειο) της Δημοτικής Συγκοινωνίας δύο δρομολόγια εξπρές, ένα το πρωί και ένα το βράδυ.
Συγκεκριμένα, έχει δρομολογηθεί λεωφορείο εξπρές που αναχωρεί στις 06:40 το πρωί από το Σταθμό Η.Σ.Α.Π. Αμαρουσίου απευθείας για το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, χωρίς να πραγματοποιεί ενδιάμεσες στάσεις. Το ίδιο λεωφορείο έπειτα από ολιγόλεπτη στάση επιστρέφει στις 07:15 το πρωί για το Σταθμό του Η.Σ.Α.Π.  Αμαρουσίου.
Αντίστοιχα, λεωφορείο εξπρές αναχωρεί και στις 22:40 το βράδυ από το Σταθμό Η.Σ.Α.Π. Αμαρουσίου απευθείας για το Σισμανόγλειο νοσοκομείο, χωρίς να πραγματοποιεί ενδιάμεσες στάσεις. Μετά από ολιγόλεπτη στάση αναχωρεί στις 23:15 πίσω για το σταθμό του Η.Σ.Α.Π.  Τα υπόλοιπα δρομολόγια της γραμμής 30 εκτελούνται κανονικά.                  

          

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ