Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Πρόσκληση Μανούρη σε Γκότση για ανοιχτό διάλογο

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της Νέας Ιωνίας “Δημιουργία Αλληλεγγύη” και υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Παναγιώτης Μανούρης καλεί τον απερχόμενο Δήμαρχο και συνυποψήφιο του κ. Ηρακλή Γκότση σε ανοιχτό δημόσιο διάλογο ενόψει του δεύτερου γύρου την Παρασκεύη.

Η επιστολή του κ. Μανούρη προς τον κ. Γκότση έχει ως εξής:

“Αγαπητέ κύριε Γκότση,

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών αναφορικά με τις θέσεις των υποψήφιων παρατάξεων που βρίσκονται στον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών, λαμβάνω την πρωτοβουλία να σας προτείνω τη διενέργεια ενός ανοιχτού διαλόγου, στο συνεδριακό κέντρο της Νέας Ιωνίας, με την συμμετοχή των κατοίκων της πόλης.

Για τη διασφάλιση της δημοκρατικής αρτιότητας του διαλόγου, προτείνω να τοποθετηθεί ειδική κάλπη, έξω από τον χώρο του συνεδριακού, όπου την ημέρα του διαλόγου, οι πολίτες θα τοποθετούν τις ερωτήσεις τους. Στη συνέχεια θα διενεργηθεί κλήρωση για την επιλογή 10 εξ’αυτών στις οποίες θα απαντήσουμε στον προκαθορισμένο χρόνο των 2 λεπτών.

Τον συντονισμό μπορεί να αναλάβει είτε πρόσωπο κοινής αποδοχής είτε οι εκπρόσωποι των τοπικών μέσων ενημέρωσης, με τη διευκρίνιση ότι ο ρόλος τους θα είναι καθαρά συντονιστικός.

Προτείνω η διενέργεια του διαλόγου να πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 23 Μαΐου, σε ώρα που θα προσδιορίσουμε από κοινού.

Θεωρώ ότι οι συμπολίτες μας πρέπει να έχουν την ακριβή εικόνα των θέσεών μας για την πόλη και για αυτό το λόγο αναμένω απάντησή σας, έτσι ώστε να οργανωθεί η εν λόγω εκδήλωση.

 

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Μανούρης

Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ιωνίας”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ