Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

“Θα δώσουμε μαζί τη μάχη για να πάρουμε πίσω την πόλη”

Δημοσιεύθηκε

στις


Από τη δημοτική παράταξη Χαλανδρίου “Αντίσταση με τους Πολίτες” που κέρδισε το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών με νέο Δήμαρχο τον κ. Σιμο Ρούσσο εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
“Η ψήφος των συμπολιτών μας στη αντίΣΤαΣΗ με τους Πολίτες και η ανάδειξη του Σίμου Ρούσσου σε δήμαρχο Χαλανδρίου μας γεμίζει χαρά μιας και δικαιώνει μια μακρά συλλογική  προσπάθεια για να περάσει ο  δήμος στα χέρια των πολιτών του. Ευχαριστούμε όσους μας εμπιστεύθηκαν ,με συναίσθημα ευθύνης τους διαβεβαιώνουμε ότι θα εργαστούμε σκληρά για να μην διαψευσθούν οι ελπίδες τους για αλλαγή σελίδας στο Χαλάνδρι. Όσοι κράτησαν μέχρι το τέλος τις επιφυλάξεις ,τις αντιρρήσεις και τις διαφωνίες τους πρέπει να γνωρίζουν ότι η νέα διοίκηση της πόλης θα αντιμετωπίσει με ισοτιμία και ισονομία, όπως άλλωστε έχει υποχρέωση, το σύνολο των κατοίκων αυτής της πόλης.
Γνωρίζουμε τις τεράστιες δυσκολίες που γεννά και στον χώρο της αυτοδιοίκησης το μνημονιακό πλαίσιο αλλά πιστεύουμε πως στην πόλη μας υπάρχουν αυτές οι κοινωνικές δυνάμεις με τις οποίες μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή των συμπολιτών μας. Με λαϊκή συμμετοχή, αλληλεγγύη, ισοτιμία και αξιοπρέπεια θα δώσουμε μαζί την μάχη για να πάρουμε πίσω την πόλη, τις ζωές μας και την χώρα μας.
Γιατί γνωρίζουμε πως όποια κι αν είναι η ερώτηση ο άνθρωπος είναι η απάντηση”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ