Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Κηφισιά: Μόνος σίγουρος ο Δήμαρχος

Δημοσιεύθηκε

στις


Το όνομα του νυν Δημάρχου Κηφισιάς, κ. Νίκου Χιωτάκη είναι το μόνο που σίγουρα θα βρεθεί και πάλι στην κεφαλή ψηφοδελτίου για την εκλογική μάχη του Μαΐου. Από εκεί και πέρα… διεργασίες:
Στο μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΝΑΣΑ, που στηρίζεται από την Κουμουνδούρου στην πόλη, έχει απευθύνει κάλεσμα συνεργασίας σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της περιοχής. Ο νυν επικεφαλής της παράταξης κ. Παναγιώτης Κανακάκης, ο οποίος έχει απευθύνει και την πρόσκληση, δηλώνει ότι αρχηγός θα αναδειχθεί μέσα από την ωρίμανση της διεύρυνσης του συνδυασμού, δηλώνοντας διατεθειμένος να κάνει πέρα για μια υποψηφιότητα που συγκεντρώνει την αποδοχή της πλειοψηφίας.
Διεργασίες, όμως, υπάρχουν και στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά… διάσπασης. Η παράταξη που στήριξε το κόμμα το 2010 είναι πλέον παρελθόν και σε κομμάτια, μετά την απόφαση της επικεφαλής της κας Αγγελικής Συνοδινού να αναστείλει τη λειτουργία της. Ήδη εκτός έχουν τεθεί δημοτικοί σύμβουλοι και στελέχη, τα οποία είτε ψάχνουν άλλη στέγη, είτε δημιουργούν τα δικά τους σχήματα. Η ίδια η κα Συνοδινού κινεί διαδικασίες για να είναι και πάλι υποψήφια.
Τέλος, πάντα υπολογίσιμος ο πρώην Δήμαρχος, κ. Βασίλης Βάρσος, ενώ στο παρελθόν έχει δηλώσει και άλλες φορές ότι αποσύρεται από τα κοινά, μπορεί να κάνει την έκπληξη και να είναι και πάλι υποψήφιος, όπως το 2010 που βγήκε δεύτερος…

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ