Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014: Νέα δεδομένα από τη σύλληψη Τομπούλογλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας απασχόλησε έστω και από σπόντα ολόκληρη τη χώρα, καθώς το πρόσωπο των ημερών ο κ. Χάρης Τομπούλογλου, που συνελήφθη με την κατηγορία του εκβιασμού, με την ιδιότητα του Προέδρου του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» είναι νυν επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και από τους πρώτους που είχε ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος. Το μόνο δεδομένο που υπάρχει αυτήν τη στιγμή είναι ότι η παράταξη «Καλημέρα όμορφη Πόλη» της οποίας ηγείται εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης του και ο ίδιος παραμένει μέχρι νεωτέρας επικεφαλής. Βέβαια ήδη υπάρχουν κάποιες αποχωρήσεις στελεχών της παράταξης όπως του κ. Σκαρπαθιώτη. 
Από εκεί και πέρα, να διατηρήσει τα κεκτημένα θα προσπαθήσει η Δήμαρχος, κα Ευτυχία Γαϊτανά Αποστολάκη, η οποία ανακοίνωσε και επισήμως πως  κατεβαίνει και πάλι υποψήφια χωρίς τον κ. Παντελή Γρετζελιά και την ομάδα των δημοτικών συμβούλων που ανεξαρτητοποιήθηκαν και της έκαναν «δύσκολη τη ζωή» στη νυν θητεία της. Ο κ. Γρετζελιάς ενώνει τις δυνάμεις του με την κα Βάσω Αγαγιώτου η οποία θα είναι υποψήφια Δήμαρχος.
Υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης “Δύναμη Πολιτών” με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο κ. Άρης Βασιλόπουλος, ενώ από το ΚΚΕ όλα δείχνουν ότι θα «κατέβουν» με επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» την κα Δανάη Γκούμα.
Η παράταξη «Όραμα για την πόλη» της οποίας επικεφαλής ήταν ο πρώην δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, κ. Σταύρος Κόντος, έκανε τον κύκλο της και ουσιαστικά την θέση της παίρνει ο νεοσύστατος Συνδυασμός «Ζούμε Μαζί», επικεφαλής του οποίου είναι ο αδελφός του Σταύρου και σπουδαίος βετεράνος καλαθοσφαιριστής ο κ. Απόστολος Κόντος.
Η τελευταία χρονικά υποψηφιότητα που συμπλήρωσε και το προεκλογικό παζλ είναι αυτή του κ. Γιώργου Αράπογλου, Διευθυντή εταιρείας δημοσκοπήσεων.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ