Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Μαρούσι: Ο Πατούλης και οι άλλοι…

Δημοσιεύθηκε

στις

Το 2010, στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, ούτε ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του απερχόμενου, από την πρώτη του τετραετία στο Δήμο Αμαρουσίου, κ. Γιώργου Πατούλη θα περίμενε ότι η παράταξη του δημάρχου θα κατάφερνε να κερδίσει και πάλι το Δήμο από την πρώτη Κυριακή και μάλιστα κόντρα στον συνασπισμό των δυνάμεων του τότε Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κ. Πατούλης επιθυμεί να επαναλάβει και πάλι τη νίκη, ανακοινώνοντας ήδη την υποψηφιότητά του για τις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου.
Όμως πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στο δημοτικό συμβούλιο έχουν μπει από το 2011 παρατάξεις της Αριστεράς, έχοντας αναπτύξει μεγάλη δυναμική.
Η παράταξη “Κόντρα στον Καιρό” της ελάσσονος δεν είναι πια απλά μια παράταξη που συμπληρώνει το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά έχει εξελιχθεί σε υπολογίσιμο αντίπαλο, και εάν πάρει εκ νέου τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα θα αποτελέσει τον κυριότερο αντίπαλο για τον απερχόμενο δήμαρχο. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό η παράταξη προχωρά σε διεύρυνση των δυνάμεών της, με την προσάρτηση του Ηλία Γιαννακάκου, του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Αμαρουσίου το 2010. Αυτή η διεύρυνση θα οδηγήσει σε νέο σχήμα καθόδου στις εκλογές, επικεφαλής του οποίου πιθανόν να είναι και ο νυν αρχηγός της παράταξης κ. Λευτέρης Μαγιάκης.
Από εκεί και πέρα, η υποψηφιότητα του νυν επικεφαλής της μείζονος κ. Αλέξανδρου Μπρέγιαννη (με στελέχη που προέρχονται από την παλιά παράταξη του ΠΑΣΟΚ), συμπληρώνει το πάζλ της τριάδας που θα μπει γερά στη μάχη των εκλογών.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ