Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Μαρτυρία 25χρονου για το ατύχημα στο Allou! Fun Park: «Δεν φρέναρε το βαγόνι και ουσιαστικά εκτροχιάστηκε»

Δημοσιεύθηκε

στις

Η αντλία που τροφοδοτεί με νερό τις ράγες του τρένου μπαίνει στο μικροσκόπιο των πραγματογνωμόνων, στο πλαίσιο της έρευνας για τα αίτια που προκάλεσαν το σοβαρό ατύχημα με τέσσερις τραυματίες στο Allu! Fun Park.

«Στο δεύτερο ύψωμα που ανεβήκαμε πάνω, ενώ δεν σηκωθήκαμε καθόλου από το βαγόνι, δεν κάναμε οτιδήποτε, όταν προσγειωθήκαμε δεν υπήρχε καθόλου νερό, η τροχαλία δεν φρέναρε καθόλου το βαγόνι και ουσιαστικά εκτροχιάστηκε», δήλωσε ο 25χρονος τραυματίας.

Σύμφωνα με τον 25χρονο, άνθρωπος από την εταιρεία διαχείρισης του Allu! Fun Park, ισχυρίστηκε ότι οι νεαροί σηκώθηκαν όρθιοι στο βαγόνι.

«Έπιασε ένας τον φίλο μου και του είπε ότι φταίμε εμείς και ήμασταν όρθιοι, δεν ισχύει αυτό», τόνισε ο 25χρονος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ερτ, Με δεδομένο ότι στις χιλιάδες ώρες λειτουργίας του συγκεκριμένου παιχνιδιού, παρόμοιο περιστατικό δεν έχει ξανασυμβεί, είναι πραγματικά άξιο απορίας πώς – αν και το βαγόνι ήταν στη θέση του – τα παιδιά βρέθηκαν εκτός βαγονιού», ανέφερε σε ανακοίνωσή του η διοίκηση του πάρκου.

Μία 21χρονη φέρει τραύματα στο θώρακα, ένας 24χρονος υπέστη ρήξη σπλήνας, μία 22χρονη διάσειση, ενώ ο 25χρονος φέρει θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και στο πόδι.

Η εταιρία που δίνει τις πιστοποιήσεις στα παιχνίδια του λούνα παρκ αναφέρει ότι είχε ελέγξει το συγκεκριμένο τρενάκι.

«Κλιμάκιο τεχνικού ελέγχου, αποτελούμενο από μηχανολόγο μηχανικό και ηλεκτρολόγο μηχανικό, διαπίστωσαν ότι οι μηχανισμοί ασφαλείας δούλευαν επιτυχώς», υπογραμμίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της TUV HELLAS Σάββας Πελτέκης.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον υπεύθυνο του λούνα παρκ ο οποίος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ