Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ψυχικό: Δυο γνωστοί Αθηναίοι ύποπτοι για τη μυστηριώδη κλοπή θυρίδων

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέες πληροφορίες για την υπόθεση που αφορά το “ριφιφί” σε θυρίδες στο Ψυχικό δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Όπως αναφέρεται, δύο γνωστοί Αθηναίοι που είχαν απασχολήσει τα προηγούμενα χρόνια την επικαιρότητα, περιλαμβάνονται στον στενό πλέον κύκλο υπόπτων που έχουν σχηματίσει οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση της διάρρηξη των τεσσάρων θυρίδων σε τράπεζα της περιοχής.

Η κλοπή αποκαλύφθηκε πριν λίγους μήνες από πελάτισσα της τράπεζας, ενώ από την πρώτη έρευνα των υπαλλήλων διαπιστώθηκε ότι είχαν παραβιαστεί τρεις ακόμη, στον ίδιο φωριαμό, στο κέντρο του θησαυροφυλακίου. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση, βάσει των πρώτων καταθέσεων που πήραν από τα θύματα και τους υπεύθυνους του υποκαταστήματος, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η κλοπή διαπράχθηκε από τις 5 μέχρι τις 31 Αυγούστου του 2020 και πιθανότατα όχι σε μία ημέρα, αλλά τμηματικά.

Επίσης, από τον τρόπο διάρρηξης, οι αστυνομικοί σχημάτισαν την εικόνα πως ο δράστης ενδεχομένως είχε τη βοήθεια πρώην ή εν ενεργεία υπαλλήλου, ο οποίος με κάποιο τρόπο εξασφάλισε αντίγραφο ενός κλειδιού-πασπαρτού για τις θυρίδες.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ