Ελάτε στην παρέα μας

Βάρης - Βούλας- Βουλιαγμένης

Δήμος 3Β: Αντιπλημμυρικά έργα με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής – Αυτοψία Πατούλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Αντιπλημμυρικά έργα που πραγματοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης και Εκτέλεσης του Έργου και Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Τεχνικών Έργων Ε. Κοσμίδη και τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αν. Αττικής Ι. Ασπρουλάκη, επισκέφθηκαν την περιοχή στην οποία πραγματοποιούνται τα έργα συνολικού προϋπολογισμού 11,6 εκ. ευρώ.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης των έργων που αφορούν μεταξύ άλλων στην κατασκευή αγωγών ομβρίων υδάτων στις περιοχές Βουλιαγμένης μήκους 7.301 μ, Πανοράματος μήκους 1.861,6 μ. και στην Β. Κωνσταντίνου στη Βάρη μήκους 914 μ. Στο πλαίσιο των εργασιών περιλαμβάνεται και η κατασκευή φρεατίων υδροσυλλογής τα οποία είναι απαραίτητα για τη λειτουργία των δικτύων.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο Περιφερειάρχης οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό τους στην περιοχή του Πανοράματος Βούλας και στην οδό Β. Κωνσταντίνου, ενώ είναι σε εξέλιξη οι εργασίες στην περιοχή της Βουλιαγμένης.
Με αφορμή την επίσκεψή του στην περιοχή ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης δήλωσε:
«Επισκεφθήκαμε τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για να δούμε το έργο το οποίο σχετίζεται με την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής. Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 11,6 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο αφορά σε μία σειρά παρεμβάσεων πολλών χιλιομέτρων. Το έργο συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί όσον αφορά στον κεντρικό άξονα του συλλεκτηρίου τον Μάιο, ενώ η ολοκλήρωσή του στο επίπεδο του συλλεκτηρίου των παράπλευρων δρόμων, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τέλος του χρόνου. Με τέτοιου είδους παρεμβάσεις συμβάλλουμε στην θωράκιση περιοχών που κινδύνευαν στο δήμο. Προτεραιότητα μας αποτελεί, μέσα από αντιπλημμυρικά έργα όπως αυτά να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των πολιτών. Συνεχίζουμε»!
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ