Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ν. Ιωνία: Εμπρηστική επίθεση κατά του Σ. Βανδώρου – Τι δήλωσαν “Ενότητα” και “Δημιουργία Αλληλεγγύη”

Δημοσιεύθηκε

στις

Θύμα εμπρηστικής επίθεσης έπεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “Ενότητα για τη Ν. Ιωνία” κ. Σπύρος Βανδώρος, όιταν άγνωστος περιέλουσε με βενζίνη τη μοτοσυκλέτα του

Ευτυχώς ο εμπρησμός έγινε άμεσα αντιληπτός από έναν γείτονα ο οποίος με πυροσβεστήρα κατάφερε να σβήσει τη φωτιά, ενώ στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, όπως αναφέρει το ionianet.gr.

Η δημοτική παράταξη “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία”  με ανακοίνωσή της καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση και αναφέρει: “Ο Σπύρος Βανδώρος είναι φαρμακοποιός που στηρίζει με καθημερινό αγώνα και ευγένεια όσους έχουν ανάγκη αλλά και πρωτεργάτης του δημοτικού φαρμακείου που βοήθησε πολλούς κατοίκους της Νέας Ιωνίας.

Η πρωτοφανής αυτή ενέργεια είναι καταδικαστέα από το σύνολο της κοινωνίας της πόλης μας όπως φάνηκε από τις συγκινητικές αντιδράσεις στήριξης προς τον Σπύρο στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.”

Δημιουργία Αλληλεγγύη: “Μας προκάλεσε αποτροπιασμό”
Σε ανακοίνωση συμπαράστασης έσπευσε και η “Δημιουργία Αλληλεγγύη”: “Η εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε εις βάρος του φίλου Δημοτικού Συμβούλου Σπύρου Βανδώρου, της δημοτικής παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία», μας προκάλεσε αποτροπιασμό και εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη.
Ο Σπύρος Βανδώρος διακρίνεται για το προσωπικό και πολιτικό ήθος του, την πανθομολογούμενη ευγένειά του, την επιστημονική και ανθρωπιστική προσφορά του μέσω του λειτουργήματός του.
Η καταδικαστέα αυτή ενέργεια, που εκτός των υλικών ζημιών έθεσε σε κίνδυνο συνανθρώπους μας, είναι πρωτοφανής για τα ήθη της πόλης μας και χρήζει καθολικής καταδίκης.
Φίλε Σπύρο, σου δηλώνουμε ότι η συμπαράστασή μας είναι αμέριστη και είμαστε στη διάθεσή σου για κάθε βοήθεια που θα οδηγήσει στη διαλεύκανση αυτής της σκοτεινής υπόθεσης και στην παραδειγματική τιμωρία του δράστη.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ