Ελάτε στην παρέα μας

Παλαιού Φαλήρου

Παλαιό Φάληρο : Ανακυκλώθηκαν 700 kg μη χρησιμοποιημένου εκλογικού υλικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου  Γιάννη Φωστηρόπουλου  οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του μη χρησιμοποιημένου εκλογικού υλικού από τα εκλογικά κέντρα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου προκειμένου την επόμενη μέρα των εκλογών, το υλικό να ανακυκλωθεί με ανταποδοτικά για τον Δήμο οφέλη.

Η συγκέντρωση του υλικού έγινε με την στήριξη και την βοήθεια των Δικαστικών εκπροσώπων καθώς και των μελών των εφορευτικών επιτροπών ενώ σημαντική συμβολή στο εγχείρημα είχαν οι εκπρόσωποι όλων των πολιτικών κομμάτων καθώς και η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν περί τα 700 kg μη χρησιμοποιημένων ψηφοδελτίων, εγγράφων, αφισών και προγραμμάτων εκλογής ενώ κατά την παραλαβή του εκλογικού υλικού από τους Δικαστικούς εκπροσώπους  προ των εκλογών, ήδη η Δημοτική Αρχή,  ευαισθητοποιούσε και ζητούσε με επιστολή της την συμμετοχή τους στην προσπάθεια.

Η ανταπόκριση όλων ήταν μεγάλη και σε αυτή την κατεύθυνση ακολουθήθηκε από όλους η μη πρόσμιξη του υλικού με άλλα απορρίμματα και η ξεχωριστή διαλογή και συγκέντρωση του υλικού.

Η ποσότητα  που συγκεντρώθηκε μεταφέρθηκε με ειδικό δρομολόγιο προς ανακύκλωση αξιοποιώντας άμεσα το προϊόν της προσπάθειας όλων των εμπλεκομένων.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ