Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Την Κυριακή  14 Ιουλίου οι 6οι  Αγώνες “NUVENTI RACES” στο Παλαιό Φάληρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία αθλητικών εκδηλώσεων ΝUVENTI και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου σας ενημερώνουν ότι την Κυριακή 14 Ιουλίου 2019 θα διεξαχθούν οι 6οι Αγώνες Nuventi Racesστον Φλοίσβο στο Π. Φάληρο.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες Κολύμβησης θαλάσσης 1,5 & 3 χλμ. και Τριάθλου Sprint στις 8:30 π.μ. καθώς και Δρόμων 5 & 10 χλμ. στις 9:45 π.μ.

Οι Αγώνες Nuventi Races”, που διεξάγονται για 6η συνεχόμενη χρονιά αποτελούν πλέον ένα καταξιωμένο και πετυχημένο αθλητικό θεσμό που κάθε χρόνο μεγαλώνει και εξελίσσεται ακόμα πιο πολύ, αξιοποιώντας το μοναδικό και ξεχωριστό παράκτιο μέτωπο της Πόλης.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος  τόνισε μεταξύ άλλων : «Θέλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φορείς και τους ανθρώπους που συμβάλλουν στην διοργάνωση και επιτυχία του NUVENTI RACES 2019. Η διοργάνωση αναδεικνύει την μοναδική ομορφιά του παραλιακού μας μετώπου και για μια ακόμα φορά  ετοιμαζόμαστε να παρέχουμε τις καλύτερες συνθήκες και να προσφέρουμε μία διοργάνωση κορυφαίου επιπέδου σε όλους τους αθλητές που μας τιμούν με την συμμετοχή τους. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα σαν Δημοτική Αρχή που αγκαλιάσαμε και στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή τους αγώνες καθώς διαπιστώνουμε ότι η διοργάνωση έχει εξελιχθεί πολύ σύντομα σε επιτυχημένο θεσμό μεγάλης αναγνώρισης. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές που θα συμμετάσχουν».

 

Πληροφορίες για τους αγώνες θα βρείτε στον σύνδεσμο: https://www.facebook.com/events/450763445724052

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο link: https://forms.gle/dV8KqnhBjAA6MpyE6 (νέα φόρμα) ή https://forms.gle/Rub7xsnTUVfhprxV6

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ