Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Νέα Ιωνία: Ο Α. Χατζησαββίδης απαντά στο ψήφισμα της αντιπολίτευσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα “πυρά” που εξαπέλυσε η αντιπολίτευση έσπευσε να απαντήσει ο Άρης Χατζησαββίδης.

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Νέας Ιωνίας με ανακοίνωσή του απαντά στο κοινό ψήφισμα των παρατάξεων “Δημιουργία Αλληλεγγύη” και “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία”, όπου μεταξύ άλλων γίνεται λόγος για “απρεπή” συμπεριφορά εκ μέρους της δημοτικής αρχής.

Ο  ίδιος αναφέρει:

“Δεν περίμεναν οι συγκεκριμένοι επικεφαλής ούτε τη λήξη του μεγάλου εορτολογίου των ημερών, για να δημοσιοποιήσουν παραμονή των Θεοφανίων το αίτημά τους να γίνει θέμα ως ψήφισμα στο δημοτικό συμβούλιο, οι πολιτικές λεκτικές εκφράσεις από τη δημοτική αρχή παραβλέποντας και αποσιωπώντας τις δικές τους υβριστικές τοποθετήσεις, τις απειλές, τις συκοφαντίες και κυρίως τις δικές τους ευθύνες που ευτελίζουν, με μεγάλο αμοραλισμό το κορυφαίο όργανο που είναι το δημοτικό Συμβούλιο.

Είπα πολιτικό απατεώνα τον επικεφαλής της Παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ» κ. Γκότση, γιατί για πολλά χρόνια εκμεταλλεύτηκε πρώτα το ΚΚΕ και αναδείχθηκε Δήμαρχος και μετά το ΣΥΡΙΖΑ που επίσης στηρίχθηκε για να γίνει Δήμαρχος.

Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας αποκάλεσε τον πρωθυπουργό της χώρας πολιτικό απατεώνα. Επομένως κ.κ.  Μανούρη και Γκότση δεν είναι πρωτοφανής οι χαρακτηρισμοί μου, εκτός και αν δεν λέει τίποτε για εσάς το όνομα κ. Τσίπρας πρώην πρωθυπουργός της χώρας.

Όσον αφορά το δεύτερο άτομο που υπονοείτε τον κ. Τσουκαλά της κρυφής εφεδρικής συμμαχίας σας, ναι του αφαίρεσα τον λόγο και θα συνεχίσω να το κάνω όσο αυθαιρετεί, παίρνοντας  το λόγο όποτε θέλει, όση ώρα θέλει και εμποδίζοντας τον Πρόεδρο του Σωματείου των εργαζομένων  κ. Παπαδόπουλο Νίκο να μιλήσει, ενώ του έδωσα το λόγο ως πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής. Το πρόβλημα σας κύριοι είναι πως θα εμποδίσετε την δημοτική αρχή να υλοποιήσει το πρόγραμμά της, προς όφελος των κατοίκων της πόλης. Και αυτό το πετυχαίνετε μέχρι στιγμής παρακωλύοντας τα όργανα να πάρουν αποφάσεις με ερωτήσεις που κρατάνε 3 ώρες, με την αυθαίρετη παρέμβαση του καθενός από εσάς να παίρνει επανειλημμένα το λόγο.

Πως γίνεται αλήθεια τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που είναι δημοτικοί σύμβουλοι στην πόλη μας να δέχονται να μπαίνουν τα ονόματά τους κάτω από τέτοια κείμενα που εγκλωβίζουν, για να εξυπηρετήσουν προσωπικές φιλοδοξίες των επικεφαλής, που εργαλειοποιούν το κορυφαίο τους νομοθέτημα του επονομαζόμενου νόμου «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ» της απλής αναλογικής; Πως συμπλέουν και συνυπογράφουν με τον κ. Μανούρη που η παράταξή του στηρίχθηκε από την επίσημη Ν.Δ. και το ΚΙΝΑΛ  που είναι αντίθετος με την απλή αναλογική; Και γιατί εργαλειοποιούν τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ; Επειδή όπως ανέφερα στις 6/10/2019 σε άρθρο που ανάρτησα με τίτλο «ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ- ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» που εκεί αποδείκνυα πως αν ίσχυε πάλι ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ο κ. Μανούρης θα είχε 8 δημοτικούς συμβούλους αντί 15 που έχει σήμερα, ο κ. Γκότσης 4, αντί για 8 που έχει σήμερα, ο κ. Κατημερτόγλου 2, αντί για 5 που έχει σήμερα ο κ. Κουκουλάρης 2 αντί για 3 που έχει σήμερα, καμία έδρα η κ. Βάσιλα που έχει σήμερα 1 και η Δήμαρχος κ. Θωμαΐδου 25 αντί των 9 που έχει σήμερα. Ποιοι από τους παραπάνω δήλωναν υπέρ της απλής αναλογικής; Ο κ Γκότσης ο κ. Κατημερτόγλου η κ. Βάσιλα και οι περισσότεροι από εμάς που είμαστε ανεξάρτητοι. Ποιοι υπονομεύουν την απλή αναλογικοί; Αυτοί που ισχυρίζονται πως τάχα την στηρίζουν. Το δημοτικό συμβούλιο είναι το προνομιακό σας όργανο που λόγο απλής αναλογικής έχετε πλειοψηφία και την ευκαιρία να δημιουργείτε κλίμα που νομίζετε πως με τα ψηφίσματά σας και τις παράνομες αποφάσεις θα καθορίσετε τις εξελίξεις.  Κάνετε μεγάλο λάθος. Υπάρχει δημοτική αρχή και με όσα εμπόδια και να βάλετε εμείς θα προχωρήσουμε στη βελτίωση της Ποιότητας Ζωής των κατοίκων μας Η μείωση κατά 10% των ανταποδοτικών τελών, τα καινούργια λεωφορεία που αντικαθιστούν τα σαράβαλα που φέρατε κ. Μανούρη από τη Γερμανία το 2005 και λειτούργησαν μόνο τρία χρόνια και η ανικανότητα του κ. Γκότση να επιλύσει όλα αυτά τα χρόνια το συγκεκριμένο πρόβλημα εμείς σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το λύσαμε. Παίξτε τα παιχνιδάκια σας όπου σας παίρνει και όλοι θα κριθούμε. Καλή συνέχεια.

 

Υ.Γ. 1. Όντος ατυχής ήταν ο χαρακτηρισμός της Δημάρχου μισογύνης γιατί ο συγκεκριμένος είναι φιλογύνης.

Υ.Γ.2 Αύριο που λήγουν οι γιορτές θα ανακοινωθεί άρθρο. Δυστυχώς με ανάγκασαν να απαντήσω σήμερα μήπως ΦΩΤΙΣΤΟΥΝ.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ