Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Ανασχηματισμός: Όσα έγιναν στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του Υπουργείου Εσωτερικών

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη διαβεβαίωση ότι θα υπάρξει συνέχεια στο μεταρρυθμιστικό έργο του Υπουργείου Εσωτερικών παρείχε ο Υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης παραλαμβάνοντας το Υπουργείο από τον απερχόμενο Υπουργό, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Ο Υπουργός Εσωτερικών μάλιστα τόνισε ότι δεν θα υπάρξει η παραμικρή ασυνέχεια και ανακοίνωσε ότι ήδη έχει δώσει εντολή για να κατατεθεί άμεσα η απαιτούμενη δήλωση στη Βουλή προκειμένου να συνεχισθεί η συζήτηση και η ψήφιση του νομοσχεδίου για τις προσλήψεις στο δημόσιο και τον εκσυγχρονισμό του ΑΣΕΠ, χωρίς καθυστερήσεις.

Από την πλευρά του, ο κ. Βορίδης επισήμανε ότι για τον ίδιο αποτελεί δέσμευση η εφαρμογή του προγράμματος της ΝΔ και στο πλαίσιο αυτό θα συνεχίσει το «σπουδαίο», όπως το χαρακτήρισε, έργο που έχει συντελεστεί.

 

 

«Ερχόμαστε να συνεχίσουμε ένα πολύ πετυχημένο έργο», επισήμανε και ο Υπουργός Αναπληρωτής Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας, ο οποίος τόνισε ότι ήδη έχει δοθεί εντολή για την καταγραφή και αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τις φυσικές καταστροφές σε Δήμους των Σερρών.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ