Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

«Πράσινες Αποστολές» από τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τον κόσμο της ανακύκλωσης φέρνει πιο κοντά τους πολίτες ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου.

Ο Δήμος πραγματοποιεί ολιγόλεπτες εκπαιδευτικές «Πράσινες Αποστολές – Green Missions».

Κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών! Οι συμμετέχοντες πρέπει να ολοκληρώσουν τους απαιτούμενους στόχους, να κερδίσουν επιπλέον πόντους επιβράβευσης από το ενημερωτικό υλικό και συμμετοχή σε κληρώσεις Followgreen για υπέροχα δώρα.

Στόχος των αποστολών αυτών είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με την Ανακύκλωση και τη σωστή διαχείριση των υλικών. Αποτελούν βασική προϋπόθεση για την προστασία του περιβάλλοντος και του μέλλοντος μας. Η Ανακύκλωση είναι υποχρέωση κάθε πολίτη που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του και όχι μια εφήμερη τάση της εποχής.

Green Mission: «Πόσα γνωρίζεις για την Ανακύκλωση;»

Για να λάβετε μέρος και να μπείτε στην κλήρωση για ένα Bambaw σετ μαχαιροπήρουνα μπαμπού: www.followgreen.gr/moschato-tavros/Mission/Single/2964

Οφέλη Ανακύκλωσης

  • Προστασία του Περιβάλλοντος,
  • Βελτίωση Ποιότητας Ζωής – ΕΥ ΖΗΝ,
  • Αποφόρτιση του Περιβάλλοντος από μεγάλες ποσότητες αποβλήτων,
  • Εξοικονόμηση πρώτων υλών και ενέργειας.

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Ο νικητής της κλήρωσης θα αναδεικνύεται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του μέσω εταιρείας courier. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ