Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

Εκσυγχρονίζεται ο στόλος οχημάτων της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Εκσυγχρονίζεται ο υπάρχων στόλος της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες ανακατασκευής και γενικευμένης αναβάθμισης σε τρία απορριμματοφόρα οχήματα. Επίσης, ένα παλαιό απορριμματοφόρο μετατράπηκε σε φορτηγό.

Οι εργασίες είχαν στόχο την βελτιστοποίηση της απόδοσης των οχημάτων και την αύξηση του βαθμού ασφάλειας προς τους εργαζόμενους, αφού τοποθετήθηκαν εκτός των άλλων υλικών αισθητήρες και κάμερα οπισθοπορίας για την ασφάλεια των πληρωμάτων.

Τα τέσσερα οχήματα έχουν ήδη τεθεί στη διάθεση της Υπηρεσίας Καθαριότητας, συνεχίζοντας την καθημερινή αποκομιδή σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Συνεχίζουμε μεθοδικά την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του στόλου οχημάτων της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου μας. Οι ανακατασκευές των οχημάτων έγιναν παράλληλα με τον υπό εξέλιξη διεθνή διαγωνισμό για την προμήθεια νέων απορριμματοφόρων, υδροφόρας, γερανοφόρου, πολυμηχανήματος, καθώς και δύο νέων λεωφορείων της Δημοτικής Συγκοινωνίας, συνολικού προϋπολογισμού 1.700.000€. Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται στο στάδιο του προσυμβατικού ελέγχου από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Ισχυροποιούμε την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας για μια πόλη καθαρή 365 μέρες τον χρόνο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ