Τρίτη, 7 Ιουλίου, 2026
31.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Ιουλίου, 2026

    Διακοπή Υδροδότησης στον Γέρακα λόγω βλάβης

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Σήμερα, 7 Ιουλίου 2026, ο Δήμος Παλλήνης ανακοίνωσε διακοπή υδροδότησης στην περιοχή των οδών Ρόδου και Γαργηττού στον Γέρακα, λόγω βλάβης σε αγωγό ύδρευσης που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών.

    Λεπτομέρειες της διακοπής

    Η διακοπή θα ισχύσει από το πρωί και αναμένεται να διαρκέσει έως την αποκατάσταση της βλάβης. Οι αρμόδιες υπηρεσίες εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να επιδιορθώσουν τη ζημιά το συντομότερο δυνατόν. Οι κάτοικοι της περιοχής προειδοποιούνται να προγραμματίσουν τις ανάγκες τους σε νερό αναλόγως, καθώς η υδροδότηση θα είναι περιορισμένη.

    Ανακοίνωση του Δήμου

    Ο Δήμος Παλλήνης καλεί τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να ενημερώνονται για την εξέλιξη της κατάστασης. Σημειώνεται ότι η αποκατάσταση της υδροδότησης θα ανακοινωθεί μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες. Ο Δήμος εκφράζει τη συγνώμη του για την ταλαιπωρία που ενδέχεται να προκληθεί στους κατοίκους και διαβεβαιώνει ότι καταβάλλονται όλες οι προσπάθειες για την ταχεία αποκατάσταση της υπηρεσίας.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ