Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Ιλίου για τη «Λευκή Νύχτα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύσκεψη με τους εμπλεκόμενους φορείς, ενόψει της διοργάνωσης για 7η συνεχή χρονιά της «Λευκής Νύχτας», πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ιλίου.

Στόχος ήταν ο καλύτερος συντονισμός και η ανταλλαγή απόψεων με όλους τους αρμόδιους φορείς, για την κατάλληλη προετοιμασία της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019, σε 7 πλατείες, αθλητικούς χώρους και το εμπορικό κέντρο της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος επεσήμανε την ανάγκη για στενή και γόνιμη συνεργασία όλων των πλευρών, προκειμένου οι επισκέπτες από όλη την Αττική να απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη από ψυχαγωγικές εκδηλώσεις και δρώμενα ενώ παράλληλα να υπάρξει τόνωση της κίνησης στην τοπική αγορά.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δημήτρης Βασιλόπουλος, εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, της Διεύθυνσης Τροχαίας Δυτικής Αττικής, των Αστυνομικών Τμημάτων και Τμημάτων Ασφαλείας Ιλίου, του 10ου Πυροσβεστικού Σταθμού Περιστερίου, του Εμπορικού Συλλόγου Ιλίου, των εθελοντικών οργανώσεων Προτέκτα Ιλίου και Προμηθέας, οι Διευθύνσεις Πολιτισμού, Τεχνικών Υπηρεσιών και Καθαριότητας του Δήμου Ιλίου, η Δημοτική Αστυνομία κ.ά.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ