Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Ξεκινά το 12o  Διαδημοτικό Φεστιβάλ  Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

«Οι φασουλήδες του Κατσιπόρα» του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα και «Ο Θεός μαζί σας» του Πάν. Νικολάου είναι τα δυο έργα με τα οποία συμμετέχει στο 12ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Θεάτρου Δήμων Αττικής το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη «Ρενδία Λέξις».
Το φεστιβάλ διοργανώνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 30 Ιουνίου στο Ανοιχτό Θέατρο Αγ.Ι. Ρέντη «Μίκης Θεοδωράκης» και από τις 29 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας.
Η Ευρωπαϊκή πιστοποίηση η EFFE Label 2017-2018 που έλαβε από την Ένωση Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ (EFA)  αποδεικνύει ότι το Διαδημοτικό Φεστιβάλ σε πείσμα των καιρών,  χρησιμοποιώντας την τέχνη του θεάτρου,  παρεμβαίνει δημιουργικά στις τοπικές κοινωνίες,  αναδεικνύοντας την ερασιτεχνική δημιουργία και δίνοντας την ευκαιρία σε ολοένα και περισσότερους πολίτες της Αττικής, να παρακολουθήσουν δωρεάν θέατρο στην πόλη τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο φεστιβάλ συμμετέχουν οι θεατρικές ομάδες των Δήμων Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη (Ρενδία Λέξις), Λαυρεωτικής (Εξόρυξη), Αγίου Δημητρίου, Αλίμου (Θ.Ο.Π.Α.Α.), Μοσχάτου- Ταύρου (Εν Δράσει), Περιστερίου (Ανδρέας Βαρούχας) και Αγίας Παρασκευής (ΘΕΑΤΡΟΠΟΙ).

ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»
Νάξου και Σταυράκη
Από 20/6 έως 30/6
 
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
Κύπρου και Προύσσης
Από 29/8 έως 8/9
 
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.
 
 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ