Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Μεγαλείο ψυχής το Final Four του Πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον Τελικό Αγώνα (Final Four) του 22ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ με αμαξίδιο, που διεξήχθη την Κυριακή 16 Ιουνίου, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αλίμου, τίμησε με την παρουσία Του ο Αξιότιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κύριος Προκόπης Παυλόπουλος.

Η ατμόσφαιρα ήταν ενθουσιώδης και πανηγυρική, με τους αθλητές των αμαξιδίων να δίνουν το δικό τους αισιόδοξο αγωνιστικό μήνυμα και να ανατρέπουν κάθε τάση διάκρισης για τα άτομα με αναπηρία.

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε ο «Γ.Σ. Δωδεκάνησος», ο οποίος παρέλαβε και το κύπελλο του Πρωταθλητή από τα χέρια του κυρίου Παυλόπουλου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο γνωστός καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Παπανικολάου, που συνέβαλε και στη διοργάνωση, καθώς και ο Υπουργός Τουρισμού Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης, η Βουλευτής Άννα Καραμανλή, ο υποψήφιος Βουλευτής Βασίλης Σπανάκης, ο πρώην Δήμαρχος Αλίμου Αργύρης Αργυρίου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αλίμου, καθώς και πολλές προσωπικότητες του αθλητικού και καλλιτεχνικού κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ