Ελάτε στην παρέα μας

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Άκρως επιτυχημένη η προεκλογική συγκέντρωση του υπ. Δημοτικού Συμβούλου Ηρακλείου Αττικής με την ΑΚΕΠ, Παναγιώτη Σπηλιόπουλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την μεγάλη δυναμική της υποψηφιότητάς του απέδειξε η μαζική παρουσία του κόσμου στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κ. Πάνου Σπηλιόπουλου.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΑΚΕΠ, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Παντελή Βλασσόπουλο, τόνισε στον χαιρετισμό του ότι “η εμπιστοσύνη και η αγάπη που μου δείχνετε μου δίνει δύναμη και ευθύνη να συνεχίσω με μεγαλύτερο πάθος για ένα Ηράκλειο καλύτερο για μας και τα παιδιά μας!” Και συμπλήρωσε: “Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της εποχής είναι η ανεργία των νέων. Ο Δήμος οφείλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην δημιουργία αλλά και στην εύρεση θέσεων εργασίας για τους δημότες του.
Χρειαζόμαστε μία δημοτική αρχή που θα δίνει κίνητρα στους νέους επιχειρηματίες που θα στηρίζει την μικρομεσαία επιχείρηση που θα κατευθύνει τους νέους στις νέες τεχνολογίες, που θα μας οδηγήσει στην Ψηφιακή Εποχή. Μία διοίκηση που θα στοχεύει στο μέλλον”.
Ακόμη ο κ. Σπηλιόπουλος τόνισε: “Αναρωτιέστε κι εσείς όπως κι εγώ γιατί υπάρχουν κακοτεχνίες στα έργα που γίνονται στην πόλη μας. Γιατί πληρώνουμε τα ακριβότερα δημοτικά τέλη στην Αττική, γιατί οι κόποι μας δεν πιάνουν τόπο. Χρειαζόμαστε μία πόλη με έλεγχο σε όλα τα επίπεδα διαχείρισης, ψηφιακό μετασχηματισμό στην οργάνωσή της, εξάλειψη της γραφειοκρατίας και χρησιμοποίηση ευρωπαϊκών κονδυλίων.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ