Και επίσημα υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς ο Νίκος Χιωτάκης

0

“Αναλαμβάνω την ευθύνη να ενώσω όλες τις δημιουργικές δυνάμεις των προαστίων μας, για να μην χαθούν άλλα τέσσερα χρόνια
για το Δήμο της καρδιάς μας”, με αυτή τη δήλωση ανακοίνωσε επισήμως την κάθοδό του στις εκλογές του Μαΐου 2019 ο πρώην δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Νίκος Χιωτάκης διεκδικώντας την επιστροφή του στο δημαρχιακό θώκο.
Ο κ. Χιωτάκης σημείωσε σχετικά:
“Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους + πολίτες του Δήμου Κηφισιάς, έχοντας διδαχθεί πολλά, από τα λάθη και τις παραλείψεις μου στα χρόνια που άσκησα Διοίκηση στο ξεχωριστό μας Δήμο, αλλά και με περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες από την ευρωπαϊκή αυτοδιοίκηση, σας ανακοινώνω την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς στις εκλογές του Μαΐου 2019.
Το δύσκολο περιβάλλον που δημιουργεί στην αυτοδιοίκηση η εφαρμογή του νέου νόμου «Κλεισθένης», αλλά και η ανάγκη να γίνουν πράξη μια σειρά από έργα και παρεμβάσεις, η έλλειψη των οποίων κρατά τα προάστιά μας πίσω, μας επιβάλλει :
να + εργαστούμε,
να + εννοηθούμε,
να + ενώσουμε τις δυνάμεις μας,
για να πάμε την Εκάλη, τη Νέα Ερυθραία, την Κηφισιά, Μπροστά!
Προσθέτω ένα μεγάλο + στην προσπάθειά που από σήμερα ξεκινάμε και αναλαμβάνω την ευθύνη να ενώσω τις δημιουργικές δυνάμεις των τριών ξεχωριστών προαστίων μας, για να μην χαθούν άλλα τέσσερα χρόνια για το Δήμο της καρδιάς μας.
Νίκος Χιωτάκης
γεωπόνος
πρ. Δήμαρχος Κηφισιάς, Δημοτικός Σύμβουλος,
μέλος του ΔΣ της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος,
πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΕΤΑ ΑΕ,
μέλος της Ευρωπαικής Επιτροπής των Περιφερειών.”

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.