Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Νέα Ιωνία: Συνέχεια στο ζήτημα ΛΑ.ΣΥ. – Χατζησαββίδη – Απάντηση από τον Φ. Τσομπάνογλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Ιωνίας και του Αντιδημάρχου Οικονομικών Α. Χατζησαββίδη, με τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Δημιουργία Αλληλεγγύη, Φ. Τσομπάνογλου να παίρνει θέση για ακόμα μια φορά.

Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Κύριε Χατζησαββίδη πρέπει να γνωρίζετε  ότι ζητάω πολλές φορές έγγραφα από τις υπηρεσίες και οι υπηρεσίες ειδικά επί των ημερών της κυρίας Θωμαίδου  αρνούνται να τα δώσουν…Αρνείται η Δημοτική Αρχή να εκτελέσει ακόμη και αποφάσεις  Δημοτικού Συμβουλίου.

Καλύτερα να δώσετε τις απαντήσεις, παρά να βγαίνετε  συνέχεια στα μέσα μαζικής ενημέρωσης  υποκαθιστώντας την ανεπαρκή Δήμαρχο που καλύπτετε.
Η θέση σας είναι πολύ σοβαρή και θα έπρεπε το ίδιο σοβαρά να συμπεριφέρεστε και ο ίδιος…

Το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο Συμβούλιο είναι ακριβώς το πρόβλημα από τους χειρισμούς σας κύριε Χατζησαββίδη…Τα υπόλοιπα είναι οι γνωστές μέθοδοι στις οποίες είστε ειδικός κύριε《άμμισθε 》Αντιδήμαρχε…Να  πετάτε την μπάλα στην εξέδρα…

Φτάσατε να αποβάλλετε από την Οικονομική Επιτροπή τον κ.Τσουκαλά με αυταρχισμό ανήκουστο.

Γίνετε αν θέλετε πιο σαφής με τα υπονοούμενά σας, ώστε να υποστείτε και τις νόμιμες συνέπειες εκεί που πρέπει.
Το μεγαλύτερο καλαμπούρι βέβαια είναι οτι  ενδιαφέρεστε  για το προφίλ του κυρίου Μανούρη και για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται προκειμένου να γίνει Δήμαρχος…Ας γελάσουμε!
Το βασικό ζήτημα που σας έθεσε ο Επικεφαλής μας και η Παράταξη μας είναι κύριε Χατζησαββίδη οτι εσείς παρανομήσατε τραβώντας το θέμα των ΜΑΠ  από το Δημοτικό Συμβούλιο…στο οποίο πάλι εσείς το φέρατε.
Αν είναι θέμα της  Οικονομικής Επιτροπής, γιατί δεν το είχατε λύσει και το φέρατε στο Δημοτικό Συμβούλιο;
Γιατί το ξαναπήρατε πίσω στην Οικονομική Επιτροπή; Αυτό το θέμα έβαλε ο κύριος Μανούρης και πρέπει να μας πείτε πότε πράξατε νόμιμα; Πριν η μετά; Και πότε παρανομήσατε; Δεν γίνονται και τα δύο. 
Οταν αποφασίζει η Οικονομική Επιτροπή η το Δημοτικό Συμβούλιο;
Χωρίς βέβαια αυτό που θα πω να αφορά την παράταξη του κυρίου Γκότση,που δεν έχει καμμία ευθύνη πάνω σε αυτό το θέμα, όσο αφορά τα λεγόμενα σας …  Να σας κάνουμε και μια ερώτηση ακόμη…
 Κύριε Χατζησαββίδη ,ισχυρίζεστε ότι η ΛΑ.ΣΥ  συμπλέει με την Δημιουργία- Αλληλεγγύη…

 “Προφανώς μετά τις παλινωδίες σας” ενώσατε την οργή μας για τις ύποπτες μεθοδεύσεις σας και τις πρωτοφανείς απρέπειες σας.

Εσείς  άραγε συμπλέετε με την Παράταξη του κυρίου Γκότση τον οποίο υβρίζετε καθημερινά;

Εξηγήστε μας…Τι είναι αυτό που σας συνδέει;  Μήπως ο Πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων, κύριος Παπαδόπουλος ο οποίος αν και Διευθυντής Οικονομικών σκορπάει χρήμα στους εργαζόμενους  προφανώς εκμαυλίζοντας συνειδήσεις?”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ