Ευχές και κάλαντα στον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο από την χορωδία των ΚΑΠΗ

0

Με θερμές ευχές και Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο τα δραστήρια μέλη της χορωδίας και των τεσσάρων ΚΑΠΗ, την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018.
Η χορωδία των ΚΑΠΗ του Δήμου υπό τον μαέστρο- συνθέτη Κώστα Στεφάνου εκτός από τα παραδοσιακά ερμήνευσε και τα Μωραΐτικα κάλαντα, το Καλή Ημέρα, και στα κεφαλλονίτικα, το Ω Έλατο.
Ο Δήμαρχος, Γιώργος Θωμάκος ευχήθηκε σε όλους να έχουν Χαρούμενες Γιορτές, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένη και δημιουργική νέα Χρονιά.
Τα κάλαντα άκουσαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Κηφισιάς Απόστολος Κασιούρας και η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Ζέτη Κασσιμάτη.

Τα μέλη των ΚΑΠΗ συζήτησαν με τον Δήμαρχο Κηφισιάς διάφορα θέματα της καθημερινότητας, αλλά και τις πλούσιες δράσεις των ΚΑΠΗ.
Την χορωδία των ΚΑΠΗ συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος για την Τρίτη Ηλικία Βαγγέλης Αυλήτης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για το ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας Κατερίνα Καραλή και η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Κοινωνικής Πολιτικής & Εφαρμογής Προγραμμάτων Προστασίας 3ης Ηλικίας Μαίρη Κανελλόπουλου.
Τα μέλη της Δημοτικής Αρχής προσέφεραν αναμνηστικά δώρα και κεράσματα στα μέλη των ΚΑΠΗ.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.