Ελάτε στην παρέα μας

Αλίμου

Λαμπερή η έναρξη της «Παραμυθούπολης» στον Άλιμο

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην πλατεία Καραϊσκάκη, στο Άνω Καλαμάκι, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων της Χριστουγεννιάτικης Παραμυθούπολης που στολισμένη και φιλόξενη υποδέχτηκε το ενθουσιώδες πλήθος μικρών και μεγάλων από όλες τις γειτονιές της πόλης.
Ήταν όλα εκεί! Η Φάτνη, το Αστέρι, η χρυσή άμαξα με τα ελαφάκια, το κουκλίστικο καρουζέλ, τα χιλιάδες φωτάκια, τα κουδουνάκια… τα παιδικά χαμόγελα!

Τα σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού φωταγωγημένα, οι γωνιές με τα blue blogs πλημμυρισμένες από παιδιά, χοροί και τραγούδια, ενώ τον αέρα γέμιζε η μυρωδιά από τους ζεστούς λουκουμάδες του «Ζαχαρόσπιτου», που προσφέρονταν δωρεάν μαζί με κουραμπιέδες και μελομακάρονα.
Το κοινό ξεσήκωσαν τα μουσικά τμήματα του Θ.Ο.Π.Α.Α. και η σχολή χορού της Πηνελόπης Αλεπόρου. Ιδιαίτερη παρουσία είχε η χορωδία των Κ.Α.Π.Η..
Κόκκινα αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια τριγύριζαν παντού, σ’ αυτό το μαγικό εορταστικό σκηνικό που με πολύ μεράκι κι αφοσίωση δημιούργησαν οι εργαζόμενοι του Δήμου.

Από τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου ένα μεγάλο καρουζέλ περιμένει τους μικρούς επισκέπτες της Παραμυθούπολης για δωρεάν διασκέδαση, ενώ δωρεάν θα γίνονται κι οι βόλτες με τον Ρούντολφ, το τρενάκι!
Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν μέχρι τα Φώτα

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ