Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Colour Day Festival: Στο Μαρούσι συναντήθηκαν χιλιάδες νέοι από όλη την Ελλάδα δίνοντας παλμό και χρώμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Χιλιάδες νέοι έδωσαν δυναμικό παρών στη Στοά Καλατράβα του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι, συμμετέχοντας στο Colour Day Festival, όπου είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία, παίζοντας με την ατελείωτη χρωματιστή σκόνη, χορεύοντας και διασκεδάζοντας παρέα με πλήθος αγαπημένων καλλιτεχνών και Djs.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, από το stage του Colour Day Festival σε μία αμφίδρομη επικοινωνία με τους νέους, τους προέτρεψε να χαρούν στιγμές ξενοιασιάς, σημειώνοντας: Το Μαρούσι σήμερα γιορτάζει με πολύ χρώμα και μουσική και θα συνεχίσουμε με τη νεολαία μπροστά να αγκαλιάζουμε κάθε καινοτόμο πρωτοβουλία, που θα δίνει την ευκαιρία στους νέους μας να βρεθούν με τους φίλους σας, να χαρούν και να διασκεδάσουν.»

Το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Βασίλης Κόκκαλης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου κ. Νικόλαος Πέππας, ενώ την εκδήλωση εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου συντόνισε η Υπεύθυνη Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς κα Χριστίνα Γαλανοπούλου.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τη διασωστική ομάδα «Life Guard Hellas», το προσωπικό του Δημοτικού Ασθενοφόρου Αμαρουσίου, καθώς και την εθελόντρια γιατρό Μαλαματένια Μπουραζάνη για την υποστήριξη της εκδήλωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ