Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Συγκίνηση στην συναυλία – αφιέρωμα στη Ζωή Κουρούκλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Μέσα σε έντονο συγκινησιακά κλίμα και με την παρουσία πλήθους θαυμαστών της, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συναυλία – αφιέρωμα στην πορεία της σημαντικής τραγουδίστριας της δεκαετίας του ’60 Ζωής Κουρούκλη, η οποία έφυγε από τη ζωή την Πρωτομαγιά.

Στο κατάμεστο στάδιο «Σπύρος Λούης» και παρουσία των δυο παιδιών της, Κατερίνας και Ίρις Καλφοπούλου – Κουρούκλη, ταξίδεψαν όλοι μέσα από τις μοναδικές μελωδίες της αξέχαστης Ζωής Κουρούκλη αποχαιρετώντας για πάντα την αξέχαστη ερμηνεύτρια.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από την σύζυγο του κ. Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, αποχαιρέτησε την Ζωή Κουρούκλη, φανερά συγκινημένος τονίζοντας ότι, «Το Μαρούσι και μαζί όλη η Ελλάδα αποχαιρετούν σήμερα την Ζωή».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και τραγούδησαν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες, Αθηνά Ρηγοπούλου, Γιάννης Πετρόπουλος τον οποίο συνόδευσε στο πιάνο ο Γιάννης Κριμιζάκης, η Έλενα Περβανα, η Πέννυ Ξενάκη, η Λένα Αλκαίου, η Ηρώ, ο Μάνος Πυροβολάκης, η Λόρνα, ο Χάρης Βαρθακούρης, η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο Γιώργος Πολυχρονιάδης, ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, ο Τέρης Χρυσός, ο Νίκος Φραγκίστας, η Έλενα Φερεντίνου, η Κλειώ Δενάρδου, η Λιζέτα Νικολάου, ο Στέλιος Διονυσίου και η Άντζελα Ζήλια.

Το καλλιτεχνικό Πρόγραμμά επιμελήθηκαν ο Πάνος Δερβός και ο Θάνος Γεωργουλάς ενώ την Καλλιτεχνική Επιμέλεια της εκδήλωσης την είχε ο Μάκης Δελαπόρτας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ