Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Με 7 νέους εργαζόμενους στελεχώνονται οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τους 7 νέους εργαζόμενους που θα στελεχώσουν τις δομές του «Δημοτικού Παιδικού Σταθμού», του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» και του «Κοινωνικού Συσσιτίου» (Γεύμα Αγάπης) υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς θα ενισχύσουν 3 Νηπιαγωγοί, μέσω της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Αντίστοιχα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Συσσίτιο θα στελεχώσουν 1 Κοινωνική Λειτουργός, 1 Μαγείρισσα, 1 Βοηθός Μάγειρα και 1 εργαζόμενος ως Βοηθητικό Προσωπικό, μέσω της δράσης που χρηματοδοτείται κατά την προγραμματική περίοδο 2014 – 2020 από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του ΠΕΠ Αττικής και πιο συγκεκριμένα από το θεματικό στόχο (ΘΑ) 9 «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης, καταπολέμησης της φτώχειας και κάθε μορφή διακρίσεων».

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε στους εργαζόμενους ότι η σοβαρή θέση που αναλαμβάνουν απευθύνεται σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, καλώντας τους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους με κοινωνική ευαισθησία.

Τέλος, ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους εργαζόμενους «καλή επιτυχία» στη δουλειά που αναλαμβάνουν, με στόχο τη βέλτιστη λειτουργία των κοινωνικών δομών.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γεώργιος Διδασκάλου και η υπεύθυνη φυσικού αντικειμένου των προγραμμάτων φτώχειας κα Ελένη Γιαννακοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ