Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Σύσκεψη με θέμα την ενίσχυση της ασφάλειας στη Μεταμόρφωση

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση εργασίας για την ασφάλεια της Μεταμόρφωσης πραγματοποιήθηκε με επικεφαλής το Δήμαρχο της πόλης, Στράτο Σαραούδα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Στέλιος Σαριδάκης, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Πολίτη, Αδάμ Αδαμίδης, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής και Διοικητής στο Γ’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, ο Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος, ο Αστυνόμος Α’ και Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Μεταμόρφωσης, Φώτιος Μοσχάκης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης της Παραβατικότητας, Βασίλης Κορκολής, καθώς και εκπρόσωποι της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης στη Μεταμόρφωση.

Τα ζητήματα τέθηκαν επί τάπητος είναι τα πρώτα συμπεράσματα από τις περιπολίες της ομάδας ΔΙΑΣ και την έναρξη της φύλαξης από ιδιωτική εταιρεία, με έμφαση σε περιοχές με αυξημένη παραβατικότητα.

Τέλος, εξετάστηκαν τρόποι περαιτέρω αύξησης των περιπολιών, αλλά και ενδυνάμωσης της συνεργασίας της αστυνομίας με την ιδιωτική εταιρεία και φυσικά της συνεργασίας της ΕΛ.ΑΣ με τον Δήμο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ