Ελάτε στην παρέα μας

Ελληνικού - Αργυρούπολης

Συγκλονίζει η μητέρα του 17χρονου: “Τον κοιτάξανε και τον καρφώσανε” [Βίντεο]

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον Ανακριτή παραπέμφθηκαν οι τρεις ανήλικοι, τους οποίους συνέλαβαν τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Ελληνικού – Αργυρούπολης για την επίθεση και ληστεία σε δύο ανήλικους το απόγευμα τού Σαββάτου, στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ο Εισαγγελέας τους άσκησε ποινική δίωξη κατά περίπτωση για τα αδικήματα τής ληστείας κατά συρροή, σύστασης συμμορίας, παράνομης οπλοφορίας-οπλοχρησίας και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι τρεις αρνήθηκαν να απολογηθούν προανακριτικά στους αστυνομικούς, ενώ φέρονται να αρνούνται τις κατηγορίες.

Πρόκειται για έναν 16χρονο Έλληνα και δύο υπηκόους Αλβανίας, 16 και 17 ετών, οι οποίοι -σύμφωνα με την Αστυνομία- συμμετείχαν σε μία ομάδα περίπου τριάντα ατόμων και στις 19:30 του Σαββάτου επιτέθηκε απρόκλητα σε έναν 15χρονο και έναν 17χρονο.

Η ομάδα των ανηλίκων ξεκίνησε από την περιοχή «Πατητήρι» και στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου χτύπησαν τον 15χρονο, τον τραυμάτισαν και του άρπαξαν το κινητό τηλέφωνό του.

Στη συνέχεια, στη διασταύρωση της Κύπρου με την Ομήρου είδαν παρέα έξι ανηλίκων, που είχαν καθίσει στα σκαλοπάτια μίας πολυκατοικίας.

Με τη φράση «τι κοιτάτε ρε;» και χωρίς άλλη αιτία επιτέθηκαν και σε αυτούς. Ένας 17χρονος αντιστάθηκε και τότε ο 16χρονος αλλοδαπός φέρεται να τον έριξε στο έδαφος και να του κατάφερε τέσσερα χτυπήματα στον κορμό και ένα στον λαιμό.

Μανώλης Ασαριώτης
https://www.huffingtonpost.gr

Προβληματισμό έχει προκαλέσει η άγρια επίθεση που δέχθηκαν δύο ανήλικοι από μέλη συμμορίας σε πλατεία της Αργυρούπολης, το βράδυ του Σαββάτου (23/1). Για το περιστατικό μίλησε στο Tlive η μητέρα του 17χρονου, τον οποίο και μαχαίρωσαν για να του αρπάξουν το κινητό του τηλέφωνο.

«Τα παιδιά είχαν σταθεί έξω από τον τηλεφωνικό θάλαμο. Πάνω από το βουνό κατέβαιναν 30 άτομα, με κουκούλες, μαυροντυμένα με φόρμες και επιτεθήκαν στα παιδιά» λέει η μητέρα του 17χρονου στο Tlive. «Δεν προλάβαν να αντιδράσουν τα παιδιά. Τον κοιτάξανε και τον καρφώσανε. Χωρίς κανέναν λόγο» προσθέτει.

«Του πήρανε το κινητό και τον χτυπούσανε όλοι, 30 άτομα» λέει χαρακτηριστικά. Τόνισε δε ότι το περιστατικό σημειώθηκε μέσα στη μέση του δρόμου και ότι «αν δεν πήγαινε από τις μαχαιριές, θα τον χτυπούσαν τα αμάξια».

Για το περιστατικό συνελήφθησαν την Κυριακή (24/1) δύο αλλοδαποί, ηλικίας 16 και 17 ετών. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι ανήλικοι δράστες (αλβανικής υπηκοότητας) μόλις είδαν τους δύο ανήλικους – λίγο μετά τις 19:30 – στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, τους πλησίασαν και ξαφνικά άρχισαν να τους χτυπούν άγρια, ενώ στη συνέχεια μαχαίρωσαν τον 17χρονο. Αμέσως μετά έκλεψαν τα κινητά τηλέφωνα των δύο νεαρών (15 και 17 ετών) και εξαφανίστηκαν. Πηγή: newsit.gr

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ