Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Συνεχίζει τη δράση της η “Νέα Δημιουργία” του Π. Ιωάννου

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέες δράσεις και νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ενισχύουν το προεκλογικό έργο της παράταξης “Νέα Δημιουργία”.

Οι ανακοινώσεις της παράταξης του Π. Ιωάννου έχουν ως εξής:

 

Συνεδρίαση της Επιτροπής Χωροταξίας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της ΚΕΔΕ

 

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Χωροταξίας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της ΚΕΔΕ συμμετείχε ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Παναγιώτης Ιωάννου, η οποία διεξήχθη 7/4/2023 στην Κατερίνη.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα κυκλικής οικονομίας και μεταφορών με εισηγητή τον κ. Γιώργο Κρεμλή, Σύμβουλο του Πρωθυπουργού σε ανάλογα θέματα, θέματα χρηματοδοτήσεων Πράσινου Ταμείου σε ΟΤΑ με εισηγητή τον κ. Στάθη Σταθόπουλο, Πρόεδρο Πράσινου Ταμείου, θέματα παρεμβάσεων αστικής ανάπλασης του Δήμου Κατερίνης με εισηγητή τον κ. Γιώργο Νταντάμη, Αντιδήμαρχος Υποδομών Δήμου Κατερίνης.

Επίσης έγινε παρουσίαση του ευρωπαϊκού προγράμματος ETAPAS που υλοποιεί ο Δήμος Κατερίνης στα πλαίσια του HORIZON 2020 από την κα Ευγένεια Τελμετίδου, Επιστημονική Σύμβουλο Δήμου Κατερίνης.

Σημαντικό συστατικό για την άψογη οργάνωση και φιλοξενία ήταν οι Μαρία Σπέτσκοβιτς διευθύντρια της ΚΕΔΕ και η Δέσποινα Νταλμπάντογλου

Είχα την τιμή να συνομιλήσω με τους εισηγητές :

Γιώργο Μπρούλια πρώην Δήμαρχος Αθηναίων και τώρα Δημοτικός Σύμβουλος.

Αντιπρόεδρος της επιτροπής.

Ευθύμιο Μπακογιάννη

Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμούς και Αστικού Περιβάλλοντος

Γιώργο Κρεμλή Σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα Περιβάλλοντος Κλίματος και κυκλικής οικονομίας

Στάθη Σταθόπουλο Πρόεδρος Πράσινου Ταμείου.

Γιώργο Νταντάμη Αντιδήμαρχο Κατερίνης

Ευγενία Τελμετίδου επιστημονική σύμβουλος

Και με πάρα πολλούς φίλους αυτοδιοικητικούς συναδέλφους Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους από πολλά μέρη της Ελλάδος  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Προέδρο της Επιτροπής και Δήμαρχο Κατερίνης για την υπέροχη φιλοξενία αυτών των 3 ημέρων στην πόλη του.

Δώσαμε ραντεβού για την επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής που θα γίνει στην Κρήτη.

 

Νηστίσιμα τρόφιμα για την ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων

 

Τηρώντας εδώ και χρόνια, μια από τις βασικές αρχές του για βοήθεια στους συνανθρώπους, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Παναγιώτης Ιωάννου και τα μέλη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, προσέφεραν, εν όψει του Πάσχα, νηστίσιμα τρόφιμα για την ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης.

Τα τρόφιμα μοιράστηκαν σε 120 οικογένειες μέσω όλων των εκκλησιών του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης.

Τα τρόφιμα ήταν προσφορά του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ κ. Αγγέλου Γρηγορούδη. Την οργάνωση και συσκευασία τους επιμελήθηκε η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ κα Αγγελική Σαμπάνη.

Καλή και ευλογημένη Αγία και Μεγάλη εβδομάδα και καλή Ανάσταση.

 

 

Και η Ειρήνη Τσάτουμα με τον Παναγιώτη Ιωάννου στην ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 

 

 

Και ο Χρήστος Περράκης από την Πεύκη με τον Παναγιώτη Ιωάννου στην ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

 

Γεννήθηκα στο Μαρούσι και μεγάλωσα στην κάτω Πεύκη.

Κατοικώ στην Λυκόβρυση από το 1989.Εργαζομαι στον ιδιωτικό τομέα.  Έχω ασχοληθεί με τα κοινά της πόλης μας από 2002, έχω διατελέσει πρόεδρος στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων 1ου Δημοτικού σχολείου Λυκόβρυσης και ταμίας στον Σύλλογο Γυμνασίου Λυκόβρυσης. Πρόεδρος στον Αθλητικό Σύλλογο ΑΛΤΙΣ Λυκόβρυσης ( Τραμπολίνο).

Η απόφαση μου για την ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί για μένα ηθική υποχρέωση απέναντι στους συνδημότες μου αλλά κυρίως στη νέα γενιά, αποσκοπώντας στο να δημιουργηθούν οι κατάλληλες και ιδανικές συνθήκες ώστε να αναβαθμιστεί ο όμορφος τόπος που ζούμε.

Ένας τόπος που θα χαρακτηρίζεται για τη συνεχή πρόοδο και ευημερία του και θα παρέχει ασφάλεια και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Στον κ. Παναγιώτη Ιωάννου βρήκα τον πλέον κατάλληλο και αξιόλογο συνοδοιπόρο και είμαι σίγουρος ότι ενωμένοι και με ομαδικό πνεύμα θα φτάσουμε μέχρι το τέλος

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΡΑΚΗΣ

Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος

ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ