Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Ισχυρή παρουσία στις εκδηλώσεις του Πάσχα από τους υποψήφιους Δημάρχους

Δημοσιεύθηκε

στις

Ισχυρή παρουσία σε εκδηλώσεις τις ημέρες του Πάσχα δόθηκε από τους υποψήφιους Δημάρχους Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Ο κ. Παναγιώτης Ιωάννου Υποψήφιος Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης διοργάνωσε για μια ακόμα χρονιά την παράδοση του Αγίου Φωτός σε Ναούς του Δήμου.

Συγκεκριμένα με την αρωγή της Διοικητού του Α.Τ Ψυχικού / Φιλοθέης κα. Βασιλικής Βαμβάτσικου παρέλαβε το Άγιο Φως από το Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος και το διένειμε στους Ιερούς Ναούς Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης, Αγίων Αποστολών Πέτρου και Παύλου Πεύκης, Αγίου Γεωργίου Πεύκης.

 

 

Ο κ. Ιωάννου δήλωσε σχετικά: Εδώ και 5 χρόνια έχουμε καθιερώσει να μεταφέρουμε το Άγιο Φως στο Δήμο μας και να το προσφέρουμε σε όποιο Ναό το επιθυμεί. Με την κίνηση αυτή προσπαθούμε να δείξουμε συμβολικά τον σεβασμό μας στις άγιες ημέρες τις Ορθόδοξης Χριστιανοσύνης και να φανούμε για ακόμη μια φορά χρήσιμοι , έτοιμοι να προσφέρουμε ώστε ο Δήμος μας να γίνει πρότυπο οργάνωσης και συνεργασίας.

Εύχομαι το ανέσπερο Φως της Αναστάσεως να φωτίζει ολόκληρο τον κόσμο .

 

Στην περιφορά του Επιταφίου ο Μ. Ψυχάλης

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης, ακολουθήσαμε και φέτος την περιφορά του Επιταφίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στην Πεύκη.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και τα στελέχη της παράταξης Σοφία Γουναροπούλου, Μαρήλια Νικολαϊδου και Μαρία Φαραστέλη, παρακολούθησαν την Ακολουθία του Επιτάφιου Θρήνου, στην κορύφωση του Θείου Δράματος.

 

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:
«Αυτές οι μέρες μας οδηγούν στην σπουδαιότερη γιορτή της Ορθοδοξίας μας, γεμάτη συμβολισμούς και μηνύματα. Μαζί με τους δημότες ακολουθήσαμε την περιφορά του Επιταφίου και βιώσαμε και φέτος την πορεία προς τη θυσία του Θεανθρώπου για τη σωτηρία όλων μας. Οδεύοντας προς την Ανάσταση, γεμάτοι αισιοδοξία και προσμονή, η ψυχή γεμίζει ελπίδα για την ίδια τη ζωή. Εύχομαι από καρδιάς υγεία για όλους και το αναστάσιμο μήνυμα να μας βρει αγαπημένους, ενωμένους και αισιόδοξους για καλύτερες μέρες».

 

Ευχές με τους εργαζομένους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για το Πάσχα αντάλλαξε η υποψήφια Δήμαρχος Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη

Ευχές για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα αντάλλαξε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, με τους εργαζομένους στον Δήμο κατά την επίσκεψή της στα γραφεία τους συνοδευόμενη από αντιπροσωπεία του Συνδυασμού «Ενωμένοι». Με την ευκαιρία η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη, ο οποίος αντάλλαξε ευχές με την υποψήφια Δήμαρχο και της προσέφερε ένα λεύκωμα για την ιστορία της Λυκόβρυσης και της Πεύκης.

 

 

 

 

Η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Βρεθήκαμε με τους εργαζομένους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ανταλλάσσοντας ευχές για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα. Μαζί με τους εργαζομένους θα κάνουμε πράξη το όραμά μας για την επόμενη μέρα στη Λυκόβρυση και στην Πεύκη. Με την ευκαιρία, είχα τη χαρά να συναντηθώ και με τον Δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη, ο οποίος μου προσέφερε ένα ιστορικό λεύκωμα για τη Λυκόβρυση και την Πεύκη. Ως νέα Δημοτική Αρχή πιστεύουμε ότι προϋπόθεση για να πετύχουμε τους στόχους μας είναι η ενότητα και η συλλογική δράση, ισότιμα και ενιαία για τους δύο πόλους που συνθέτουν την οντότητα του Δήμου μας. “Ενωμένοι”, αξιοποιώντας το έμψυχο δυναμικό του Δήμου μας, θα εργαστούμε για να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας την ποιότητα ζωής που δικαιούνται και αξίζουν. Μας ενώνει η κοινή επιθυμία να προσπαθήσουμε για το καλύτερο με νέες ιδέες και καινοτόμα σχέδια για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ