Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Νέα μέλη και νέες δράσεις από τη “Νέα Δημιουργία”

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την προσθήκη νέων μελών στο δυναμικό της και τη διεξαγωγή δράσεων συνεχίζει η παράταξη “Νέα Δημιουργία”.

Τα δελτία τύπου έχουν ως εξής:

Βόλτα του Δημάρχου Στροβόλου στην Πεύκη και στην Λυκόβρυση 

 

 

Η Χριστίνα Κουρουσιακλή στη “Νέα Δημιουργία”

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πεύκη. Εδώ γεννήθηκε και έζησε η μητέρα μου με τους γονείς της, και μεγάλωσα αγαπώντας αυτόν τον τόπο.

Το 2016 τελείωσα το Τμήμα Γεωγραφίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, όπου το 2022 ξεκίνησα το Μεταπτυχιακό μου “Εφαρμοσμένη Γεωγραφία και Γεωπληροφορική”. Τη περίοδο αυτή εργάζομαι πάνω στον τομέα μου τα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών. Το 2021 παντρευτήκαμε με τον Μιχάλη Χαβρεδάκη εδώ στην Πεύκη που ζούμε μαζί με τον μικρό μας γατούλη Τουλούζ και ετοιμαζόμαστε να δημιουργήσουμε την δική μας οικογένεια.

Παρ’ότι το πρόγραμμα μου λόγω δουλειάς και μεταπτυχιακού είναι αρκετά βεβαρυμένο αποφάσισα να συμβάλλω και εγώ με τον δικό μου τρόπο στην τοπική αυτοδιοίκηση δίπλα στον κύριο Τάκη (Παναγιώτη Ιωάννου ) θέτοντας υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος, καθώς ενδιαφέρομαι για το καλό του τόπου μας και θέλω να προσφέρω με κάθε δυνατό τρόπο, δίπλα σε έναν άνθρωπο στον οποίο έχω εμπιστοσύνη γιατί αγαπάει τη πόλη μας και γνωρίζει τα προβλήματα της καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο και αυτό το έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια.

Χριστίνα Κουρουσιακλή

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τη “Νέα Δημιουργία”

 

 

Η Εύη Στεφανοπούλου στη “Νέα Δημιουργία”

 

Ονομάζομαι Εύη Στεφανοπούλου. Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Γαλάτσι.

Είμαι απόφοιτη κλασικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου Lecce της Ιταλίας.

Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της εκπαίδευσης ως καθηγήτρια ιταλικών και ως φιλόλογος.

Είμαι κάτοικος Λυκόβρυσης εδώ και είκοσι χρόνια. Αγαπώ τον Δήμο μας και θέλω να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ.

Θέτω υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του Παναγιώτη Ιωάννου επειδή αποδεικνύει καθημερινά με το έργο του και την παρουσία του την αγάπη του για τον Δήμο μας.

 

 

Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

 

 

Συνεχίζοντας τον εντοπισμό και καταγραφή καίριων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης και τα οποία χρήζουν άμεσης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης, γίναμε θεατές εικόνων ντροπής και έντονου προβληματισμού όπως αυτές που υπάρχουν γύρω από την περιοχή της Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου.

Η εν λόγω περιοχή έχει μετατραπεί σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο στον οποίο μεταφέρονται εκεί ογκώδη αντικείμενα, προϊόντα κλάδευσης, προϊόντα εκσκαφών και οικοδομών, οτιδήποτε δηλαδή εκτός των οργανικών οικιακών αποβλήτων που καταλήγουν στον ΧΥΤΑ.

Κύρια ευθύνη για το εν λόγο δυσάρεστο φαινόμενο φέρει ο εκάστοτε επικεφαλής της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου ή με απλά λόγια ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, ο οποίος έχει την μέριμνα διαχείρισης αυτού του είδους αντικειμένων. Ενεργώντας υπεύθυνα θα έπρεπε να λάβει όλα τα κατάλληλα μέτρα ώστε να αποτραπεί η δημιουργία αυτής της εστίας μόλυνσης με καταστροφικές επιπτώσεις για το περιβάλλον.

Εύκολες λύσεις δεν πρέπει να υπάρχουν λοιπόν, χρειάζεται μελέτη και οργάνωση για να εξαλείψουμε εικόνες που αμαυρώνουν τον τόπο μας και θέτουν ταυτόχρονα σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

 

Άγγελος Γρηγορούδης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ