Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Δημιουργία Διαπαραταξιακής Επιτροπής για το θέμα της Λ. Κύμης με πρωτοβουλία της “Νέας Δημιουργίας”

Δημοσιεύθηκε

στις

Με πρωτοβουλία της παράταξης “Νέα Δημιουργία” και του επικεφαλής Π. Ιωάννου, συζητήθηκε στο Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης το θέμα των εξελίξεων όσον αφορά την επέκταση της Λ. Κύμης.

Σε επιστολή που εστάλη στις 18 Μαΐου 2022 και που έλαβε η Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου η παράταξη ανέφερε: «Καθώς το θέμα της Λεωφόρου Κύμης και τα όσα σχεδιάζονται γι’ αυτήν επηρεάζουν άμεσα την ζωή όλων των συμπολιτών μας και των επιχειρήσεων της πόλης μας και μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση από την Δημοτική Αρχή στο Δημοτικό Συμβούλιο και στις παρατάξεις, που το απαρτίζουν, σας καλώ στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο να μπει θέμα ή Δημιουργία Διαπαραταξιακής Επιτροπής με θέμα την Λ. Κύμης και τις εξελίξεις και να υπάρξει ενημέρωση του Συμβουλίου και των δημοτών για τις έως σήμερα εξελίξεις και τυχόν ενέργειες και συμφωνίες έχει προχωρήσει ως σήμερα η Δημοτική Αρχή».

 

 

Η “Νέα Δημιουργία” πρότεινε βασικά στην επιτροπή να συμμετέχουν πολίτες που έχουν ενδιαφερθεί και γνωρίζουν το θέμα .

“Από την πλευρά μας προτείναμε τον κ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗ είναι ένας συμπολίτης μας που αγαπά τον τόπο και ενδιαφέρεται χρόνια καθημερινά για τα μικρά και μεγάλα θέματα έχοντας ένα καλό αρχείο.

Θέλουμε να στηρίξουμε τους κατοίκους του Δήμου μας έτσι ώστε να γίνει ότι καλύτερο για να μην γίνουν καταστροφές αλλά και να δούμε τι ανταποδοτικά οφέλη θα έχουμε.

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το αρμόδιο Υπουργείο και την Περιφέρεια Αττικής.

Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα αυτό δείχνει και αυτή η πρόταση μας.

Η Παράταξη μας ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ είναι ο μόνος ανθρωποκεντρικός συνδυασμός που προτεραιότητα έχει τον άνθρωπο.

Είμαστε στην διάθεση κάθε κατοίκου για να συνεργαστούμε και να λύσουμε μαζί θέματα του Δήμου γιατί μόνο με πραγματικό ενδιαφέρον , πολύ δουλειά, σοβαρότητα και όχι με απλές καταγγελίες και λαϊκισμό λύνονται τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα .

Ο λαϊκισμός μας έχει πάει πολλά χρόνια πίσω, επιτέλους ας σταματήσει, o κόσμος δεν τρώει ” σανό ” ούτε είναι ” αλευρωμένοι” μην το ξεχνάτε αυτό, σταματήστε να πιστεύετε πως έχουν μειωμένη πνευματική ικανότητα .

Όταν η δύναμη της αγάπης για τον τόπο μας ξεπερνάει την αγάπη για δύναμη, όλα γίνονται πιο εύκολα !!!”, αναφέρει σχετικά.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ