Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Με τεχνολογικό εξοπλισμό ενισχύονται οι σχολικές μονάδες σε Λυκόβρυση – Πεύκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή συνεχίζει να ενισχύει τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης με τεχνολογικό εξοπλισμό, προκειμένου να βελτιώσει τις δυνατότητες των εκπαιδευτικών να εμπλουτίσουν το μάθημά τους και να εξοικειωθούν όλοι οι μαθητές με την τεχνολογία.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια για ένα καλύτερο σχολικό περιβάλλον σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας αξιολογεί τις ανάγκες των σχολικών μονάδων και συνεχίζουν να ενισχύουν τεχνολογικό εξοπλισμό παραδίδοντας υπολογιστές, εκτυπωτές και προτζέκτορες. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά για την προσπάθειά τους. Με προγραμματισμό, με μεθοδικότητα και με καλή συνεργασία, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε αξιοποιώντας τον χρόνο και τους πόρους, ώστε οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης να έχουν τις σχολικές μονάδες και τον εξοπλισμό που τους αξίζουν».

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ