“Αστράφτουν” οι γειτονιές του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

0

Τα συνεργεία του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης πραγματοποίησαν εκτεταμένες επιχειρήσεις σε δρόμους των γειτονιές του Δήμου χρησιμοποιώντας νερό και απολυμαντικό υγρό.

Πιο συγκεκριμένα τα συνεργεία του Δήμου καλύψαν στην Κάτω Πεύκη τις οδούς Καποδιστρίου, Ελ. Βενιζέλου, Δαγκλή, Χρυσοστόμου Σμύρνης, Κολοκοτρώνη, Κορίνθου, Σωκράτους, Αγωνιστών, Δημάρχου Τρυπιά, Πλατεία Παπαπαναστασίου, στην Άνω Πεύκη τις οδούς Πίνδου, Δημοκρατίας, Μικράς Ασίας, Πλαστήρα, στο Ηλιακό Χωριό, στην Ελ. Βενιζέλου και στη Λυκόβρυση στις οδούς Αγίας Βαρβάρας, Πολεμιστών, Δροσίνη, Παλαμά, Λαμπράκη, Καραγιάννη, Πλαστήρα, Αγίας Παρασκευής και Πλαστήρα.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Κεντρική μας προτεραιότητα σε αυτή τη θητεία είναι η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και της καθαριότητας στην πόλη. Για αυτό τον λόγο έχουμε προσθέσει τρία νέα σύγχρονα απορριμματοφόρα στον στόλο του Δήμου μας και το επόμενο διάστημα θα βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τον εξοπλισμό μας μέσα από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ. Έχει ήδη πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός για νέο σάρωθρο και σύντομα θα γίνει ο διαγωνισμός για νέο τριαξονικό φορτηγό με αρπαγή. Η καθαριότητα όμως δεν είναι μόνο η αποκομιδή των απορριμμάτων, χρειάζεται νερό, απολυμαντικό υγρό και σαπούνι, ειδικά από τη στιγμή που η πανδημία είναι ακόμη εδώ».

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.