Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Στο Γουδή η κυριακάτικη επιχείρηση καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Μία ακόμη κυριακάτικη δράση καθαριότητας, με επίκεντρο αυτή τη φορά το Γουδή, ολοκληρώθηκε στην Αθήνα. 

Συνολικά 45 εργαζόμενοι από τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, έλαβαν μέρος στις εργασίες απολύμανσης της περιοχής, χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα, με τα οποία έχει εξοπλιστεί ο δήμος τα τελευταία δύο χρόνια, σε μία συστηματική προσπάθεια να βελτιώσει την εικόνα της πόλης.

Η επιχείρηση επεκτάθηκε από άκρη σε άκρη της περιοχής:  Από την πλατεία του Αγίου Θωμά, μέχρι τους δρόμους μπροστά από το Λαϊκό νοσοκομείο, τα νοσοκομεία Παίδων, την οδό Μιχαλακοπούλου και τους δρόμους περιμετρικά της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Η δράση ξεκίνησε στις 7.30 το πρωί της Κυριακής, μέρα και ώρα που διευκολύνει τους εργαζόμενους να σαρώσουν κάθε μικρό και μεγάλο δρόμο ή πεζόδρομο που μέσα στην εβδομάδα είναι δύσκολο να καθαριστεί, λόγω της συχνούς διέλευσης οχημάτων.

Στη «μάχη» της καθαριότητας, οι εργαζόμενοι -με τη συνδρομή δέκα πλυστικών μηχανημάτων, πέντε μικρών, δύο υδροφόρων και πέντε σαρώθρων- είχαν τη δυνατότητα να απολυμάνουν κάθε γωνιά της περιοχής και να καθαρίσουν σχολαστικά όλους τους δημόσιους χώρους.

 

 

Με την πολύτιμη συνδρομή των εργαζομένων της Διεύθυνσης Καθαριότητας, οι δράσεις συνεχίζονται κάθε Κυριακή σε μία διαφορετική γειτονιά της Αθήνας. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, την επόμενη Κυριακή τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων θα βρίσκονται στη γειτονιά του Αγίου Παύλου, στην Α’ δημοτική κοινότητα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ