Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Δήμος Αθηναίων: Στα Εξάρχεια η Κυριακάτικη καθαριότητα

Δημοσιεύθηκε

στις

Η περιοχή των Εξαρχείων βρέθηκε στο επίκεντρο της επιχείρησης καθαρισμού και απολύμανσης από τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου Αθηναίων και της αρμόδιας υπηρεσίας καθαριότητας, στο πλαίσιο της καθιερωμένης, εδώ και αρκετούς μήνες, Κυριακής της Καθαριότητας.

Συγκεκριμένα, η γειτονιά του κέντρου της πόλης καθαρίστηκε, ενώ αποκαταστάθηκαν φθορές, βάφτηκαν σημεία όπου χρειαζόταν και αντικαταστάθηκε ο αστικός εξοπλισμός, όπου ήταν αναγκαίο.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, που πρόσφατα εγκαινίασε και την έναρξη της εορταστικής περιόδου στην πρωτεύουσα, τοποθετώντας συμβολικά το τελευταίο στολίδι στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος, αναφέρθηκε στην εν λόγω δράση και την διαδικασία που ακολουθήθηκε στην επιχείρηση των συνεργείων καθαρισμού, στα Εξάρχεια με ανάρτησή του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, την οποία συμπλήρωνε φωτογραφικό υλικό.

Η ανάρτηση του Κ. Μπακογιάννη

«Στα Εξάρχεια για ακόμη μία φορά και για όσες φορές χρειαστεί. Όπως σε κάθε μια από τις 129 γειτονιές της Αθήνας. Καθαρίσαμε, αποκαταστήσαμε τις φθορές, βάψαμε, αφαιρέσαμε τις αφίσες και αντικαταστήσαμε τον αστικό εξοπλισμό όπου ήταν απαραίτητο» γράφει στο Facebook ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. Και τονίζει: «Μέρα με τη μέρα η Αθήνα αλλάζει. Έχουμε δουλειά ακόμα, αλλά όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ